Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Vrei Pe Cine Nu Te Vrea?

Vrei pe cine nu te vrea?

Cand esti indragostit, simti ca plutesti, te clatini la orice pas, ai privirea fixa, unele lucruri devin greu de conceput, materia cenusie pare sa se piarda printre segmentele cutiei craniene. Un sentiment de fericire pune stapanire pe tine, simti ca poti sa faci orice, ai curajul sa infrunti lumea.
Nu intotdeauna lucrurile stau asa. Cand este vorba despre o dragoste nereciproca, inima nu-ti mai vibreaza de bucurie, nu mai esti acel om de pana atunci, incepi sa simti ca lumea apartine celor din jur, iar tu...
Daca pana mai ieri te invidiai si tu pentru comportamentul ireprosabil, daca radiai pretutindeni, afla ca o iubire neimpartasita te poate transforma in cel mai insipid om. Te inchizi in tine si devii exagerat de pesimist. Te simti singur si esti dezorientat. Atunci ai nevoie de prieteni si daca ai norocul sa ti se intinda o mana, constati ca prietenia este cel mai important lucru, care face sa nasca, hraneste si intretine cele mai frumoase sentimente de generozitate de care e capabila inima.
Daca prietenii nu te sustin moral, te simti vinovat de sentimentele tale si incerci sa le ascunzi. Si atunci te inchizi in tine, suferind in tacere, uitand ca daca nu stii sa te exteriorizezi, viata nu merita traita.

Simti ca te depaseste situatia? Cu totii am trecut prin asta macar o singura data in viata. Poate simti ca pana ieri mergeai cu fruntea sus si azi totul s-a schimbat. Fiecare simte diferit, dar e la fel de neplacut sa vrei pe cineva care nu te vrea.
Ce e de facut?

  1. Da jos de pe piedestal persoana respectiva. Cu totii avem tendinta sa credem ca, daca cineva ne place, este cel mai bun, cel mai destept, cel mai frumos. Este important sa fim realisti, sa poti vedea calitatile si defectele. Trebuie sa te indragostesti de o persoana reala, nu de o imagine pe care sa ti-o fabrici singur.
  2. Rupe tacerea, daca nu ai facut-o inca. Spune lucrurilor pe nume si, daca nu te vrea, mergi mai departe. Daca deja stii asta, atunci de ce mai plangi? Lucrurile sunt simple: da sau nu, daca stam mereu sa cautam un poate, putem da cu piciorul unei sanse de a ne intalni fericirea langa altcineva.
  3. Gaseste-ti aliati. Daca prietenii nu te inteleg, ce importanta are? Acum exista o multime de modalitati de a-ti gasi alti prieteni. Poti sa gasesti pe cineva care sa treaca prin aceeasi situatie si sa va “tratati” impreuna. In plus de ce ai nevoie sa te inteleaga un prieten? Nu e suficient sa te asculte?
  4. Nu sta in weekend cu ochii la vreun film siropos, care iti va face mai mult rau decat bine. Cauta sa uiti de aceasta iubire neimpartasita pentru ca timpul alocat relaxarii te va ajuta enorm.
  5. Da-ti mai multa atentie. O sa vezi ca in timp n-o sa te mai intereseze daca te vrea sau nu.

Tine minte: daca iubirea nu iti e impartasita, inseamna ca persoana respectiva este doar o alegere neinspirata. 

Nicoleta Guzu

Regional