Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Vrea Sa Fiu Ca Alta Femeie

Vrea sa fiu ca alta femeie

 

Laura: de curand am inceput sa am mari probleme cu iubitul meu care este boxer. La sala unde se antreneaza s-a angajat o tipa care arata trasnet si de atunci prietenul meu a inceput sa imi faca numai nervi. Imi spune de fiecare data ca ea este asa si pe dincolo si ca eu nu, ca ar vrea sa arat si eu asa si ma tot impinge de la spate sa imi fac tot felul de schimbari pentru a semana cu ea. Mi-am schimbat culoarea parului pentru ca ea este blonda si am zis ca poate o sa ii placa mai mult de mine. Apoi am renuntat la machiaj pentru ca ea arata mai bine fara si acum ma intreb ce mai urmeaza. Deja simt ca imi pierd identitatea si nu stiu ce sa fac. Atunci cand incep sa comentez sau sa refuz ceva, isi iese din fire si mi-e cam teama de el pentru ca intr-o zi mi-a spus ca nu vrea sa rezolve problema cu pumnul. In rest ne intelegem foarte bine, dar vrea sa il ascult brusc si mi se pare deplasat. Cum sa ies din asta?

 

Redactia: E trista situatia de fiecare data cand intervine o alta femeie, indiferent de felul in care barbatul se manifesta. In situatia aceasta insa este mai mult decat logic ca situatia a scapat de sub control inca din clipa in care ai decis sa te vopsesti. Ai ales singura sa renunti la identitatea ta, asa ca nu ai de ce sa te plangi. Bine ca recunosti unde gresesti si ca iti dai seama ca totul este nelalocul lui. De aici pana la a face ceea ce trebuie este doar un pas. Din nefericire ce trebuie sa faci in aceasta situatie nu o sa-ti placa deloc, dar este important sa tragem un semnal de alarma. Nimeni nu trebuie sa accepte asa ceva. Fiecare dintre noi e unic si cine nu te accepta asa cum esti, nu iti merita compania. Nu iti spunem in niciun caz sa il parasesti, pentru ca nu avem acest drept, dar te sfatuim sa fii tu. Daca va continua, atunci e clar ca nu te merita; daca se va opri, e clar ca si-a dat seama ca nu mai esti slaba cum te credea si ca ai deschis ochii. Bafta!

Regional