Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Vorbind Cu Mine

Vorbind cu mine

 

Uneori simtim nevoia sa ne schimbam infatisarea: sa imbracam alte haine, sa adoptam un nou machiaj sau sa ne coafam altfel. Aceasta dorinta este atat de puternica la ora actuala si atat de mult ne influenteaza starea de spirit, incat ajungem sa ne punem o masca. Incercam sa fim ani in sir o persoana invulnerabila si intangibila. Aceeasi aroganta iesita din comun...aceeasi persoana care adora raul si se razbuna cu o pasiune uimitoare pe toti cei care o fac sa sufere.
Intr-o zi insa totul se schimba. Masca de fier cade...aparitia cuiva provoaca o schimbare imensa. Isi lasa amprenta asupra personalitatii tale si...nu numai. Spun mereu ca ma schimb si ma mint pe mine de fapt. In acelasi timp sustin ca nu imi place minciuna si totusi mint. Nu vreau, dar o fac. Pentru ca nu am puterea sa imi calc pe suflet. Nu pot face doar ceea ce imi dicteaza inima, ratiunea isi spune cuvantul. As vrea sa fac ceea ce simt, dar orgoliul nu ma lasa. Nu pot renunta la mandrie; nici nu pot sa insist.
Uneori ne e teama dar nu vrem sa recunoastem. Abia dupa ce ne invingem temerile spunem, da, m-am temut. Recunoastem ca am fost slabi doar atunci cand devenim tari. Dar uneori e prea tarziu... pentru ca atunci nu ne mai poate ajuta nimeni.
Trebuie sa invatam sa cerem ajutor atunci cand avem nevoie de el, sa nu amanam nicio clipa. Timpul este ireversibil, cine are nevoie de regrete?
Acum cand recitesc, pare o lunga aberatie toata aceasta zbatere interioara. Nevoia de schimbare ma omoara si asta pentru ca nu vreau sa simt ceea ce simt acum. Prefer sa imi cosmetizez trairile, sa tip in sinea mea si apoi sa imi pun iar masca aceea. De ce oare dragostea ne da jos mastile? De ce reuseste de fiecare data sa ne faca sa fim noi? De ce ne impotrivim atata si ea face doar ceea ce vrea cu noi?
Avem nevoie de un nou look pentru a ne simti iubite? E nevoie sa aratam impecabil pentru a fi remarcate? Nu este oare asta superficialitate? De ce trebuie sa devina dragostea cel mai mare obstacol in calea atingerii propriului ideal? Nu ar trebui sa iti dea un impuls sa reusesti? Imaginea nu e importanta, vreau sa cred asta. Look-ul frumos nu conteaza cu adevarat, imi doresc sa cred ca de fapt oamenii mai stiu sa aprecieze ce se ascunde dincolo de o haina de firma sau de un par impecabil.
De fapt... tot ce facem este pentru noi. Oare de ce nu am vazut pana acum ca am nevoie sa arat bine pentru a le arata si celorlalti sufletul meu frumos? Cum sa ma vada cineva frumos daca eu spun contrariul? Si mai ales cand credem ca ceilalti ne fac unele complimente doar din pura amabilitate. E greu sa crezi ca cel de langa tine e sincer, dar poti judeca si tu si iti poti spune parerea. Priveste-te in oglinda! E chiar atat de rau? Atunci fa ceva sa te placi tu! 

 Mihaela

Regional