Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Unghiile False

Unghiile false

Cand iti pui unghii false?
Pentru unghii frumoase, lungi si foarte bine conturate, ar fi bine sa iei in considerare aplicarea unor unghii false. Exista mai multe tipuri de unghii false care se potrivesc oricarui gust, fiind de diferite culori, forme si stiluri. Aplicarea unghiilor false nu presupune doar o manichiura ingrijita zi de zi, ele pot fi de asemenea, solutia perfecta pentru persoanele tentate sa-si roada unghiile. Multe femei se intreaba cum isi aleg unghiile false cele mai potrivite, de aceea trebuie luat in  considerare totul, pornind de la lungime pana la stilul lor in ansamblu. In cazul unghiilor  predispuse la rupere sau plesnire, unghiile false le vor putea proteja si astfel vei arata tot timpul ca parca abia plecata de la salon.
Tipuri de unghii false vs. dezavantaje
Cele mai frecvent utilizate in lume sunt unghiile false din acril. Acestea sunt perfecte pentru persoanele care vor niste unghii puternice, care sa nu se rupa foarte usor. Pentru  ingrijirea unghiilor, este necesara refacerea la fiecare doua-trei saptamani. Persoanele care doresc un aspect cat mai natural pentru unghiile artificiale, unghiile din gel sunt optiunea perfecta. Astfel, pe manichiura se aplica un gel acrilic si se tine sub lumina ultra-violeta, pentru intarirea gelului. Un mare avantaj al unghiilor cu gel este acela ca nu trebuie ingrijite la fel de des ca si celelalte tipuri de unghii false. Cu toate acestea, unghiile cu gel au si dezavantaje printre care acela ca durabilitatea nu este la fel ca la alte tipuri de unghii false. In concluzie, ele nu sunt potrivite pentru persoanele care lucreaza destul de mult cu mainile. V-ati imaginat vreodata ca unghiile false pot fi realizate din fibra de sticla, panza, matase sau hartie? Un avantaj major al acestui tip de unghii  este acela ca au cel mai natural aspect in comparatie cu celelalte tipuri de unghii false. Aceste tip de produse sunt usoare si conferea persoanei care le aplica un aspect neted al unghiilor. Insa, acestea fac parte din categoria  celor mai slabe unghii pe care o femeie le poate folosi.
Cum se indeparteaza unghiile false?
Unghiile false necesita intotdeauna a fi indepartate de manichiurista. Insa daca vrei neaparat sa le indepartezi sau sa le schimbi culoarea, nu este rau sa iei in calcul urmatoarele sfaturi :
Daca de obicei pentru cuticule utilizezi clesti, exista posibilitatea sa indepartezi usor unghiile false. Se incepe prin taierea lungimii unghiilor, asa cum v-ati taiat unghiile scurte in mod normal. Se pleaca apoi de la margine, incearca insa sa bagi clestele sub un loc liber, in apropiere de marginea unghiilor si apoi taie. Continua in felul acesta sa reduci bucata cu bucata. Daca intervine durerea, este bine sa te opresti si apeleaza la manichiurista. Pentru persoanele care nu stiu cum sa utilizeze clestele, mare atentie pentru ca se pot provoca pagube importante unghiilor. O metoda mai sigura, dar consumatoare de timp, o reprezinta pilirea acestora. Metoda corecta pentru inlaturarea oricarui tip de unghii false este stergerea lacului de unghii. Acest lucru se realizeaza prin umplerea unui bol cu sticla pentru indepartarea lacului de unghii cu ajutorul acetonei sau a unui alt produs pentru indepartarea ojei si apoi se incepe pilirea unghiilor. Unghiile se inmoaie din nou pentru inca 5 minute, apoi se reia  pilirea. Procesul se repeta pana cand unghiile false sunt indepartate. Mainile se curata usor cu un tampon, de lipiciul aflat in exces pe maini. Nu uitati ca dupa acest proces sa faceti o manichiura pentru a hrani unghiile naturale.

Nicoleta Marica

Regional