Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Un Singur Destin

Un singur destin

Ce e viata noastra in tot universul?! Care e destinul nostru si cum ni-l gasim ?! Il avem batut in cuie sau suntem doar niste marionete ale sortii?
Eu cred ca suntem ca niste masinute electrice din parcul de distractii . Avem o platforma limitata pe care sa ne desfasuram. Suntem alimentati toti de la aceiasi sursa si avem si un destin : acela de a exista acum aici in acest univers . Avem totusi un volan in mana ca sa putem sa ne intoarcem cursul vietii pe o cale sau alta . Suntem diferiti, luam decizii bune sau rele la un moment dat in viata si e posibil sa ne mai ciocnim de altii  sau altii sa se ciocneasca de noi .

Care e rostul nostru pe pamant?  Sa traim ,sa ne “jucam “ in arealul nostru la care avem acces, sa incercam sa ne adaptam si celorlalti fara sa ne lovim de pereti si fara sa accidentam pe altii .
La prima vedere aratam ca un fel de experiment al divinitatii  dar n-ar trebui sa ne suparam, distractia e de partea noastra si depinde  de noi cum ne-o facem mai placuta.
Cat de importante ni se par cateodata telurile noastre in viata, la un moment dat cand ne punem problema de a fi sau a nu fi, realizam ca maretele noastre planuri nu reprezinta nimic, chiar nimic si totul e o joaca pe pamant , un furnicar de vieti cu drumurile intersectate alcatuind un urias destin al omenirii acela de a exista pur si simplu, acela de a trai si de a respira . Sa ne jucam frumos impreuna !

Cristina

Scrie-ne si tu, iar creatia ta ar putea fi premiata cu un weekend la munte.

Regional