Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Trupa NEMURITORII

Trupa NEMURITORII

Daca ar fi sa facem o lista cu ceea ce e cu adevarat reprezentativ pentru judetul Buzau, cu siguranta am mai uita cate ceva. Dar de trupa Nemuritorii nu am avea cum sa uitam vreo secunda!

Ne-au cucerit inca de la prima aparitie si au continuat sa ne surprinda cu stilul lor vesel si cu vestimentatia de exceptie. Acesti trei “nemuritori” si-au confirmat din nou valoarea odata cu lansarea ultimului album intitulat “Sa traiasca toata lumea”. Acesta din urma contine 16 piese (mai multe decat oricare album din trecut), este cel de-al cincilea material discografic si toate merita sa fie la loc de frunte in casa noastra si sa ne incinga calcaiele la petreceri.

Constantin Ungureanu, Cornel Banica si Cristinel Stanciu, cei care alcatuiesc trupa Nemuritorii, canta despre „Cei ce-au fost” si pentru „Cei ce sunt”, dar mai ales pentru „Cei ce vor fi”. Este o trupa care reuseste de fiecare data sa transmita prin text, ceea ce in mod clar va reusi sa le poarte mesajul in timp.

Sunt modesti, pasionati de ce fac, isi traiesc muzica pe scena, departe de gurile rele ale presei mondene.

Constantin Ungureanu este cel care a compus pentru Benone Sinulescu; este profesor de muzica si compozitor, fiind laureat de cinci ori la festivalul Mamaia Copiilor si la alte festivaluri din tara.

Cornel Banica este angajat al A.J.V.P.S. Buzau si  interpret colaborator la Ansamblul "Plaiurile Mioritei" din Buzau, iar Cristinel Stanciu inginer sistem CFR IRLU SA.

Daca ii intrebi despre muzica lor, Nemuritorii spun: „cantam bucuria de a fi, nadejdea in noi insine, suferinta si zbuciumul truditorului de pamant si ale pastorului mioritic. Recunostinta noastra celor ce stau alaturi de noi! Multumim Mariei-Tale, ascultatorule!”

Dinbuzau.ro multumeste la randu-i pentru existenta trupei. Dragi Nemuritori, ramaneti asa cum sunteti sa ne bucurati mereu cu muzica voastra!

 

Regional