Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau TopT Buzau- Festivalul De Rock Buzoian

TopT Buzau- festivalul de rock buzoian

Asa cum se poate observa zilnic mergand pe strada, orasul Buzau a fost si este in continuare un extraordinar public rock, iar Top T este desemnat cel mai longeviv festival national de muzica rock. El si-a deschis pentru prima data portile in anul 1983 prin participarea formatiilor locale iar incet incet trupele din judet precum si cele din alte judete si-au facut simtita prezenta pe scena, devenind totodata o rampa de lansare pentru tinerele formatii.
Cu timpul Top T a insemnat mai mult decat un festival si concurs, el a devenit un eveniment cultural, explozia de sunete si lumini au atras si trupe straine. Nici prezenta jurnalistilor nu poate lipsi de la astfel de organizatii, circa 80 atat din judetul Buzau cat si din restul tarii au acordat o atentie deosebita, filmand si luand interviuri de la fata locului atata interpretilor cat si publicului. In general Top T nu este destinat numai unei anumite categorii de public, publicitatea realizata prin tot orasul si pe toate site-urile nu ii poate impiedica pe micii pasionati de muzica rock sa nu ia parte la un asemenea eveniment. Organizarea a fost din totdeauna  catalogata ca fiind una reusita. Evenimentul are loc in fiecare an in luna mai si dureaza cateva zile, fiind un bun prilej de a-ti asculta trupele preferate, mai ales ca totul este live, deci vei fi de doua ori incantat.
Daca esti buzoian si iti place muzica rock nu lasa ca un astfel de festival sa treaca prin oras neobservat, tu esti cel care poate duce istoria muzicii rock mai departe!

Nicoleta Marica 

Regional