Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Tiff Media Buzau

Tiff Media Buzau


      Ai nevoie de carti de vizita sau pliante? Ti-ar trebui o campanie de promovare complexa? Tiff Media este alaturi de tine!
      Apeleaza cu incredere si imaginea ta va fi bine reprezentata. Iti oferim de la printuri de mici dimensiuni pana la colantari, panouri publicitare, litere volumetrice. La noi orice personalizare poate fi facuta cu increderea ca rezultatul va fi pe masura asteptarilor. Va vom sfatui si vom alege ceea ce va ajuta cel mai mult pentru a obtine o imagine mai buna, iar la noi consultanta este gratuita. De asemenea suntem si buni executanti, in cazul in care dvs stiti deja foarte bine ce va doriti.
      Tiff Media este o echipa de profesionisti in domeniu si vine in sprijinul tau atat cu conceptie grafica, cat si cu transport si montaj. Nu trebuie sa va faceti in acest caz niciun fel de probleme, pentru ca noi facem totul!
      Tiff Media realizeaza casete luminoase, stickere, bannere, mesh-uri, placari cu aluminiu si orice altceva aveti nevoie. Va stam de asemenea la dispozitie pentru promovare online, realizare website-uri (magazine virtuale, site-uri de prezentare), optimizare.
      Suntem prompti si foarte seriosi, iar clientii nostri o pot confirma. Va asteptam sa va convingeti!

      Cand sa apelezi la Tiff Media?
-ai nevoie de o noua imagine pentru a te lansa sau pentru a rezista pe piata: un nou logo, o mapa de prezentare de exceptie, pliante, brosuri, carti de vizita, fluturasi etc.
-vrei sa iti personalizezi un spatiu sau o masina: realizam colantari si inscriptionam vitrine, realizam stickere etc
-vrei sa te faci vizibil si ti-ar trebui un mesh, un banner, o caseta sau un panou publicitar,o copertina etc
-ai nevoie de o campanie de publicitate outdoor care sa te scoata din anonimat
-ai nevoie de o strategie de promovare online

Tiff Media
office@tiffmedia.ro
Telefon
0765 246 416

Regional