Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Taverna Buzoiana

Taverna Buzoiana


In perioada iubirii, restaurantul Taverna Buzoiana, va asteapta cu surprize si programe atractive atat pentru buzoieni, cat si pentru turisti.

Taverna Buzoiana... restaurant sau atractie turistica? O cladire impozanta cu evidente tendinte moderne te imbie si te cheama sa intri, sa vizitezi, sa te odihnesti si sa-ti hranesti trupul si sufletul. Interiorul este feeric si ofera o liniste aparte, iti arata ce inseamna sa iei o pauza de masa speciala. Din varietatea bucatelor traditionale buzoiene si romanesti poti afla frumusetea bucatariei traditionale si bucuria de a savura o masa ca acasa.
Pentru turisti se pot pregati diverse preparate internationale. Desertul este o alta atractie speciala, o recomandare a noastra pentru clienti, dar si bauturile alese din cele mai importante podgorii romanesti.

Revenind la locatie si ambient, constructia are parter, etaj si terasa. Arhitectura pastreaza stilul romanesc cu interior din lemn masiv (barne din lemn), imbinat cu ferestre impozante, moderne, ce lasa lumina sa invadeze locatia cu jocuri superbe de lumini. Ferestrele trasate in partea de sus a acoperisului lasa posibilitatea de a privi cerul, fie ca e inorat sau senin, iar seara stelele isi fac aparitia si ne amintesc ca in acest Univers nu suntem singuri, iar acolo sus cineva ne iubeste, ne supravegheaza si ne apara.

Weekend-urile merita o atentie speciala din partea ta. Noi iti recomandam Taverna Buzoiana pentru ca tu ai nevoie sa te simti important.

str Alexandru Marghiloman nr 7
Tel: (0238) 726-480 si Mobil: (0745) 342-800
e-mail: tavernabuzoiana@yahoo.com

Regional