Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Sunt Prada Depresiei

Sunt prada depresiei

 

 Carolina: Poate ca o sa vi se para stupida intrebarea mea, dar pe mine ma macina foarte tare lucrul acesta in ultima vreme. Am devenit foarte delasatoare si nu imi mai convine nimic. Stau cu orele inchisa in casa si sunt mai mult suparata, am uitat sa rad si cateodata ma enerveaza veselia altora. Eram o persoana optimista si am ajuns o epava. Nu stiu exact ce s-a intamplat de am ajuns asa dar am pierdut deja sirul lunilor de cand nu mai am grija de mine. Stau cu lunile fara manichiura facuta ceea ce nu mi se intampla inainte. Nu mai am iubit iar familia nu face decat sa ma priveasca ciudat. Cum sa ies din starea asta? Sunt constienta ca ma rapune dar totodata nu pot sa ma opresc.

 

Redactia: Spune stop. Suna a depresie si asta este boala foarte grea. Daca o sa incerci sa citesti care sunt simptomele depresiei, o sa intelegi cu siguranta multe. Stai linistita, ca inca nu este totul pierdut. Daca ne-ai cerut sfatul, inseamna ca poti sa iesi din aceasta stare. Te-a napadit un soi de lene si de lipsa de chef si e prea greu sa faci ceea ce ai in minte. Chiar si ceea ce iti doresti cel mai mult este greu de facut pentru ca...ti-e lene. Preferi sa te simti o epava. Problema e, Carolina, ca daca nu faci ceva acum, s-ar putea ca apoi sa fie prea tarziu. Este momentul sa iesi din amorteala si sa te lupti sa gasesti lucruri care iti plac. Incearca sa asculti multa muzica, sa te uiti la filme de comedie, dar mai ales sa stai cat mai putin posibil in casa. Depresia te cuprinde daca stai putin in aer liber, asa ca ia aminte! Impune-ti sa fii mereu aranjata, sa te plimbi mult, sa vezi ce mai e nou prin magazine si fa-ti prieteni noi. Dar nu pe net, pentru ca asta nu te va ajuta. Distreaza-te si cheful va veni repede! O sa vezi ca incet, incet n-o sa vrei sa te mai opresti. Important e sa vrei sa iti revii.

Regional