Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Sunt La Moda Divele

Sunt la moda divele

Fetelor trebuie sa fim egale in fata barbatilor. Nu  mai e vremea ca barbatul sa fie vanator sau pescar iar tu sa stai numai cu copilul si sa gatesti gen "femeia trebuie sa stea la cratita". Femeile au fost in general lipsite ca prezenta in ocupatiile barbatilor. Si nu femeia e cea care barfeste mult ci barbatul. Femeia daca are mai multi parteneri e catalogata intr-un singur cuvant, stiti doar. Barbatul, daca are mai multe partenere, nu e aratat cu degetul, ba chiar este considerat mare macho. In spatele barbatilor puternici se afla o femeie care posibil sa ii stimuleze inspiratia in tot ce face pentru a lua decizii importante. Sexul se vinde si nu are limite. Barbatii spun ca femeile sunt descurcarete (se gandesc ca isi gasesc simplu si rapid dupa o partida de sex un barbat cu influenta si plin de bani), iar barbatii se descurca greu  (se plang ca se injosesc pentru a a aduce bani familiei si ca femeile sunt de vina pentru tot ce patesc).
Barbatii au ajuns sa se plictiseasca de femeia care ii este fidela si cu care are copii. De aici barbatul cauta sa exploreze ceva nou si pentru asta trebuie sa castige teren in fata unei femei prin manipulare, cu convingere, iti cauta punctele slabe si se foloseste de ele pentru a te putea manipula, pentru a ceda in fata lui. Unii barbati presupun ca femeile cedeaza din motive proprii si devin ipocrite pentru ei. Si pentru ca femeile se descurcau usor dupa parerea unor barbati cum se face ca in spatele lor trebuie sa fie un barbat "protector zis  peste". Din strada s-a ajuns la videochat- conduse majoritar tot de barbati. Femeile se lasa manipulate involuntar din cauza sumei uriase promise dupa activitate.

Fetelor e timpul sa va pretuiti corpul si sunteti cu toate cele mai frumoase, nu va lasati manipulate de barbati. Nu se mai poarta proastele- trebuie sa fiti divele nu din spatele camerelor pentru videochat, ci dive pentru voi insiva. Puteti sa va imbogatiti cunostintele prin citit. Mergeti in gasca la filme la cinema o data pe saptamana pentru  ca puteti invata din filme (chiar si din telenovele aveti de invatat). Ascultati muzica, dansati, plimbati-va in aer liber, bucurati-va de viata, fiti optimiste si unite.

Cosmina Vlad

Regional