Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Sugestie Pentru Luna Aprilie

Sugestie pentru Luna Aprilie

Timpul trece cu o viteza uimitoare si mult asteptata luna aprilie  a venit.
Dragii mei, sarbatorile de Paste se apropie, ar fi bine sa continuati sa faceti gesturi frumoase. Cum altfel sa iti incepi sezonul cald daca nu bucurandu-te de un minunat buchet de ghiocei sau de zambile ori frezii? Fireste ca am dat doar un exemplu, voi puteti oferi orice floare pentru ca dvs stiti gusturile doamnelor de langa voi. Iar cei care stati mai prost la capitolul inspiratie, in aceasta luna puteti opta pentru ceva standard, care in mod cert va atrage atentia asupra dvs. Pana la urma gestul conteaza cel mai mult, asa ca e mai simplu sa o dai in bara trecand cu vederea decat oferind o mica atentie.
Va mai dam o sugestie, domnilor! Ia puneti voi mana pe telefon si faceti o rezervare undeva intr-un loc select. Ce ziceti de un complex turistic? Daca ne intrebati pe noi, o sa va recomandam Caprice din Sarata-Monteoru: o cina romantica urmata de o noapte intr-o camera cu pat baldachin. Ce spuneti de asta, nu-i asa ca merita? In plus preturile sunt foarte mici.
Daca insa vrei doar o masa de exceptie, iti recomandam sa optezi pentru un loc retras. Ce zici de Restaurant Ralex de la Popasul Merei? Cu o asemenea locatie, chiar ca veti avea o seara deosebita.

Nu uitati! Luna aprilie cere atentia voastra. Sa nu va ganditi ca daca a trecut luna martisorului, ati scapat. Sau dimpotriva, daca ati ratat prima luna de primavara, este momentul sa va revansati.  

Regional