Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Stii Sa Fii Consecvent?

Stii sa fii consecvent?

Sa fim consecventi inseamna sa fim credinciosi propriilor idei si principii, inseamna ca actionezi conform acestora. Consecventa este o atitudine, o concordanta intre ceea ce simtim , gandim, spunem si facem. Dar oare cat ne intereseaza sa fim consecventi si cat ne intereseaza rezultatul final? “Scopul scuza mijloacele” -auzim destul de des aceasta vorba celebra a lui Machiavelli. Si ne intrebam de ce lucrurile nu ies asa cum ne asteptam?!
“Vreau sa am bani; daca as avea bani...”- aceasta este dorinta si totodata crezul care calauzeste pe cei mai multi in aceste vremuri grele. Si actionam luati de val, doar pentru a obtine banii, care credem noi ca ne vor aduce implinirea si fericirea. Si nu de putine ori observam persoane care au obtinut prosperitatea mult ravnita dar care nu se simt impliniti si fericiti sau care in goana lor dupa bani isi pericliteaza sanatatea, isi strica relatiile cu familia sau ajung sa se preteze la actiuni care nu ar fi crezut vreodata. De ce?! Pentru ca asa cum am spus “scopul scuza mijloacele”. Ori mijloacele reprezinta tocmai sarea si piperul vietii, frumusetea vietii.
Credem ca banii si puterea ne vor ajuta sa avem o viata mai frumoasa si mai fericita... DA, INTR-ADEVAR, POT  sa ne ofere acestea INSA NU CU PRETUL  INCALCARII PROPRIILOR PRINCIPII. Oricati bani sau putere am avea , CONSTIINTA este marea noastra comoara si totodata judecatorul nostru ce nu poate fi cumparat.
Haideti sa ne ascultam CONSTIINTA si sa obtinem banii si puterea fiind CONSECVENTI si implicit fideli propriei constiinte.

C.E.L.

Regional