Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Si Inotatorii Se Ineaca

Si inotatorii se ineaca

Cine nu a cunoscut pana acum tristetea? Este un sentiment atat de neplacut si totusi atat de util. Poate o sa va intrebati cum pot sa spun asa ceva? Cui ii place sa fie trist? Cine vrea sa treaca prin aceste emotii ciudate, cine vrea sa planga si sa cunoasca nefericirea? Nimeni, cu siguranta. Cu totii ne dorim sa cunoastem senzatia opusa, sa ne bucuram de fiecare lucru frumos, ba chiar am face colectie de zambete si de rasete, daca ne-ar sta in putinta.
Din nefericire asta nu este tocmai posibil pentru ca suntem oameni si avem sentimente. Este imposibil sa nu ne influenteze ceea ce ni se intampla si nimeni nu este atat de inconstient incat sa ramana permanent fericit. Exista un motiv pentru fiecare lucru care ni se intampla, iar de tristete avem nevoie pentru a putea fi apoi fericiti.
Daca nu ai cunoaste tristetea, ai putea sa stii ce inseamna fericirea? Ai mai putea sa faci diferenta intre bine si rau, intre ceea ce iti provoaca placere si ceea ce te face sa te simti incomod? Cum ai putea sa stii intensitatea unui lucru frumos daca nu cunosti mai intai durerea si nefericirea?
Stiu ca nu iti place sa treci prin asta. Stiu ca nu iti doresti sa cunosti tristetea, dar daca ti se intampla, afla de ce trebuie sa treci prin asta. Nu ma refer acum la intamplarile nefericite care vin parca sa iti curme bucuria, ci la sentimentul de tristete care ne incearca pe toti uneori fara motiv.
Cu sau fara o explicatie, tristetea face parte din viata noastra si primul pas pentru a scapa de ea este sa vorbim despre ceea ce simtim. Nu e cazul sa te invarti ca un leu in cusca si sa iti plangi tristetea incercand sa joci teatru in fata celorlalti. De ce sa o faci? Nu te va ajuta cu nimic. Fii sincer si o sa vezi ca o sa te simti mai bine daca te descarci. Cand nu esti singur, orice sentiment neplacut devine mai usor de suportat, fie el si de tristete.
Gandeste-te mereu ca nu ti se intampla numai tie, pana la urma i se intampla pana si unui bun inotator sa se inece. Depinde de tine sa nu te lasi si sa lupti pentru a-ti fi bine. 

Nicoleta Guzu

Regional