Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Sfaturi Pentru O Nunta Perfecta

Sfaturi pentru o nunta perfecta


Ziua nuntii este importanta pentru fiecare persoana si toti speram ca acea zi minunata sa fie perfecta.
Pentru a avea totul pus la punct, vreau sa va dau cateva sfaturi:

1.Trebuie sa iti cumperi o agenda si sa incepi sa notezi tot pentru a nu uita nimic, caci nu uita, detaliile conteaza.

2.Trebuie sa incepi prin a te gandi  pe ce data vrei sa fie nunta si sa te uiti daca este post sau nu si cate persoane vrei sa inviti la nunta si desigur sa iti cauti nasii, pentru ca e important sa fie si ei de acord cu data nuntii.

3.Dupa ce stii aproximativ cate persoane vrei sa inviti, poti sa incepi sa cauti restaurantul, disponibil la data respectiva.

4.Dupa ce ai gasit restaurantul, poti sa iti cauti formatie sau dj, depinde de preferinta fiecaruia.

5.Mai departe trebuie sa te ocupi de foto/video pentru a memora aceasta zi minunata din viata ta.

6.Verighetele ar trebui sa le iei din timp, pentru ca sunt destul de scumpe si nu trebuie sa te aglomerezi cu toate aproape de nunta.

7.Cu vreo 2 luni inainte de nunta, trebuie sa dai comanda de invitatii dupa ce ai fost la biserica si stii exact la ce ora si la ce biserica va avea loc cununia religioasa, pentru a scrie pe invitatii.

8.E timpul sa cauti rochia de mireasa si costumul pentru mire si imi permit sa dau un sfat pentru rochia de mireasa: trebuie sa probezi mai multe tipuri, pentru a sti cu care iti sta mai bine, pentru ca ai fi surprinsa sa vezi ca exact tipul de rochie cu care nu te-ai fi imbracat, posibil sa iti stea perfect.

9.Trebuie sa vorbesti cu formatia/dj sa iti alegi melodia pentru dansul mirilor si de ce nu sa iti faci o coregrafie pe acea melodie.
Daca o sa cautati pe internet, o sa gasiti multe coregrafii pe care le puteti incerca acasa, fara sa mai mergeti la cursuri de dans.

10.Trebuie sa te programezi la coafor, machiaj, manichiura, pentru ziua nuntii.

11.Dupa ce aveti confirmarea de la invitati, trebuie sa mergeti la restaurant ca sa stabiliti meniul si toate detaliile legate de aranjarea salii.

12.Mai departe trebuie sa te ocupi de actele pentru cununia civila si sa stabilesti ora. Iar daca doresti, poti alege sa aranjezi frumos si biserica; o arcada, cateva buchete de flori, un covor rosu o sa faca decorul un vis.
Daca ai copii la nunta, un baiat il poti pune in fata pentru a duce verighetele si daca ai si fetite, le poti pune cu un cosulet in spatele baiatului sa arunce cu petale de flori, va iesi ceva minunat.
Inca ceva, daca doresti cor la biserica, sa stii ca schimba totul, este minunat, parca cineva iti canta din cer.

13.In ziua nuntii, nu trebuie sa te lasi coplesit de emotii si sa nu fii stresat, trebuie sa zambesti, sa fii fericit, pentru ca este cea mai frumoasa zi din viata unui om si trebuie sa profiti de fiecare moment din acea zi.

Gabriela Iorga

Regional