Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Sfaturi Pentru O Convietuire Usoara

Sfaturi pentru o convietuire usoara

Telecomanda porneste in cele mai multe cazuri certuri. La inceput totul e ok, dar cand fiecare are o pasiune diferita de celalalt, lucrurile se complica. El se uita la fotbal si tu vrei un film siropos la care sa plangi in voie. Nimeni nu cedeaza si cearta se porneste doar pentru ca fiecare vrea propriul teritoriu. Va fi greu sa ti se dea dreptate, asa cum nici tu nu o sa vrei sa fie el castigator, asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Nu este singurul lucru care va va pune bete in roate.
La fel se intampla si in cazul toaletei, cearta pe capacul de la toaleta ridicat de fiecare data cand ajungi in baie. Pare initial ceva aparent banal, dar te enerveaza la culme. Ce e de facut?

  1. E bine sa nu va certati ci poti sa ii spui pe un ton foarte calm si politicos: ar fi frumos daca ai lasa si capacul de la toaleta lasat pe vas. Sigur va reactiona mai bine decat daca o sa trantesti si o sa busesti.
  2. In cazul tv-ului e mult mai bine sa aveti doua televizoare pentru ca fiecare sa poata viziona ceea ce ii face placere. El se poate exterioriza in voie si tu te refugiezi in alta camera si poti plange linistita sau urmarind seriale ori telenovele. Daca totusi aveti un singur televizor si el vrea sa se uite la meci, roaga-l sa se duca cu prietenii intr-un pub, va simti din partea ta ca ii oferi libertate si va aprecia foarte mult. Asa si tu poti avea libertatea ta fara a fi zgomot in casa si fara sa deranjati vecinii.
  3. E bine sa faci si altceva in timp ce te uiti la televizor, poti sa gatesti (daca ai un mini tv in bucatarie va fi si mai interesanta activitatea dar ai grija sa nu te arzi la cuptor). Poti face exercitii de gimnastica, exercitii de tae bo, poti folosi aparatul de fitness pe care l-ai achizitionat si il folosesti pe post de cuier, trebuie sa fii activa.
  4. Poti observa cum se comporta barbatul de langa tine, daca se aseaza in pat atunci cand faceti dragoste, cu fata spre tv pentru a se uita la meci in timp ce ochii ii sticlesc la telecomanda. Si uneori cand el are chef si tu nu ai, iti spune: hai ca deschid televizorul si poti sa te uiti linistita, eu ma descurc, ies cu prietenii la o bere. Bineinteles ca asta se intampla exact atunci cand ti-ai facut planuri sa va petreceti ziua impreuna.

Veti avea o viata linistita, respectandu-ti partenerul si viceversa. Asa nu veti fi plictisiti si daca ati avea mereu ceva in comun aduce plictiseala, devine neinteresant, dupa cum stiti pozitivul atrage negativul iar pozitivul cu pozitiv se respinge. Ups, stiu ca asta nu v-a placut. Nu va fi usor daca vreti sa convietuiti, dar cu rabdare si dragoste se rezolva toate.

Cosmina Vlad

Regional