Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Schimbarea Poate Face Si Rau

Schimbarea poate face si rau

 

Schimbarea nu a adus nimic nou si nici schimbarea schimbarii. Totusi intotdeauna exista o speranta, putem oricand sa o luam de la capat. Totul depinde numai si numai de noi, de nimeni altcineva. Ar trebui sa fim in stare sa spunem GATA! DE AZI INCEP O NOUA VIATA. Trecutul nu mai conteaza, s-a transformat in amintiri; frumoase sau urate, dar amintiri. Iar amintiri inseamna un fapt trecut si asa trebuie sa ramana. De ce sa ne batem capul ca sa-l actualizam? Ar trebui sa ne luam inima in dinti si sa indreptam greselile facute, sa invatam sa iertam si sa ne facem iertati, sa invatam sa iubim, sa speram si sa luptam. Nu e greu si e de ajuns sa vrem. Trebuie doar sa putem spune GATA! DE AZI INCEP O NOUA VIATA. Viata e atat de scurta iar noi invatam atat de tarziu sa profitam de ceea ce ne ofera... uneori poate prea tarziu.
Din pacate la fiecare moment de rascruce ajungem sa ne mintim ca o sa ne schimbam. Si mereu se va intampla de maine, niciodata de azi; e exact ca la cura de slabire care va incepe de luni sau de luna viitoare pe data de intai. Mereu gasim motive pentru ca nu avem curajul sa ne tinem de cuvant. Luam decizii in momente de criza, ne facem promisiuni care de care mai destepte, dupa parerea noastra de moment, iar apoi trece criza. Ce se intampla cu schimbarea? Este doar o notiune, ceva ce ne-am dorit si nu a iesit dar de maine iar o luam de la capat si de data asta va merge.
Ce e de facut cu aceasta nevoie de schimbare? Vine ca urmare a unei deceptii, a unei motivatii din ambitie sau pur si simplu din invidie si admiratie pentru altii care au ajuns mai bine decat noi?
Cu totii am incercat la un moment dat sa ne mobilizam pentru a arata cuiva ce putem noi. Tuturor ni s-a intamplat sa invidiem pe cineva chiar si pentru scurta durata, pana ne-am dat seama de asta. Ne-am intrebat de ce persoana respectiva a reusit si noi nu si am vrut cumva sa ne schimbam pentru a arata ca putem si noi.
In schimbare este important sa crezi. Si mai conteaza enorm care este motivul care o determina si cat de motivat esti tu sa te schimbi. Evident ca daca nu esti perseverent iti poti lua din start adio de la presupusul efect al schimbarii. Nu mai merita sa incerci pentru ca tot tu vei suferi un nou esec, dar de data asta al constientizarii unei schimbari imaginare sau imposibile.
Ce e de facut daca simti nevoia de schimbare? In primul rand intreaba-te de ce si daca se merita cu adevarat sa o faci. Apoi cauta sa te motivezi cat poti de mult pentru a reusi si incearca sa perseverezi. Daca totusi in trecut ai avut suficient de multe incercari esuate, poate ca e cazul sa te accepti asa cum esti. Poate ca problema este de alta natura si nu e cazul sa te mai chinui la infinit.
Indiferent care este situatia, tot noi stim cel mai bine ce se intampla cu noi. Eu va dau un singur sfat: mare atentie la schimbari.

Regional