Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Rochita Alba De Mireasa

Rochita alba de mireasa


Fiecare femeie isi imagineaza inca din adolescenta cum o sa fie cand o sa vina momentul magic in care va imbraca rochita alba de mireasa.
Pana sa ajungem la acest moment important din viata noastra, avem foarte multe intrebari: „Sunt pregatita?’’,  „Este bine ceea ce fac?’’, „Este el alesul meu?’’, „Oare se va schimba relatia dupa casatorie?’’
Ei bine raspunsul la intrebari il aveti doar voi si nimeni altcineva si, daca iubiti cu adevarat, nu aveti de ce sa va fie frica de acest pas.
Foarte putine femei sunt norocoase si au o singura relatie, care  din fericire se dovedeste  sa fie  prima si ultima.
Mare parte din femei trec prin diferite relatii si nu se lasa pana ce nu gasesc „barbatul perfect” deoarece dragostea este cel mai frumos sentiment si merita sa lupti pentru el (dupa parerea mea).

Eu a trebuit sa lupt pentru dragostea mea si nu m-am lasat pana nu am imbracat „rochita alba’’.
Fiecare femeie simte daca cel de langa ea este’’alesul’’ sau nu. Bine, mai avem si al saselea simt noi, si avem un avantaj.
Eu am simtit din prima clipa in care l-am vazut ca o sa fie alesul meu si nu va mint, a fost dragoste la prima vedere, numai ca a trecut ceva timp, cam doi ani pana sa fim cu adevarat un cuplu.
Din punctul meu de vedere  o relatie se bazeaza pe iubire, incredere si respect, si acestea duc la o relatie si, de ce nu, la o casnicie fericita.
Daca  acestea nu exista, nu vad cum sa fie o relatie frumoasa si armonioasa, sa fim seriosi, fiecare persoana are defecte si calitati si e foarte greu sa schimbi un om, e foarte greu sa te schimbi pe tine in primul rand.

Multe femei incearca sa schimbe barbatul de langa ele, dar asta este o greseala, pentru  ca el daca nu te iubeste si nu te respecta degeaba incerci sa il faci sa fie langa tine. La un moment dat tot o sa plece sau o sa se rupa relatia.
Gelozia nu duce la nimic bun, din contra o  sa duca la certuri si despartiri. Bine ca nu sunt absurda si inteleg ca  fiecare persoana are un pic de gelozie, doar ca trebuie controlat si diminuat acest sentiment.
Suntem oameni si gresim dar conteaza foarte mult sa ne recunoastem greselile si sa invatam din ele, astfel vom sti ce sa facem mai departe. Si mai este o vorba : ”cine iubeste, iarta”.
Chiar daca or sa fie momente in viata voastra in care o sa va fie greu si se va isca vreo cearta, voi trebuie sa depasiti cu calm situatia, trebuie sa vorbiti cu iubitul pentru a gasi o solutie la orice problema.
 Asa ca fetelor, barbatul de langa voi trebuie sa stie sa va aprecieze, sa va respecte, si cel mai important sa va iubeasca si in felul acesta o sa stiti ca el este alesul vostru care va va duce la „rochita alba’’.

Dupa casatorie o sa fiti si mai impacate  sufleteste, deoarece conteaza si starea spirituala pe care o sa o aveti dupa cununia religioasa.

GABRIELA IORGA

Regional