Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Revolta La Banca

Revolta la banca

E atata nesimtire in tara asta, atata lipsa de omenie ,de compasiune si bun simt. Oriunde te duci, in orice institutie de stat sau privata,te lovesti de indiferenta functionarului amestecata cu scarba. Ne privesc pe sub ochi batjocoritor si plini de greata, ne arunca printre dinti un „da ... spuneti” suparati ca am indraznit sa-i deranjam din conversatia interesanta pe care o aveau intre ei.  
Haideti sa va spun ce-am patit oameni buni, stiti cum se spune „ca in bancurile cu prosti”.  
Intr-o zi friguroasa de iarna, ma manca undeva, mai precis in palma, sa ma duc la banca sa platesc o rata de vreo 500 de euro la o anumita banca tare serioasa zic ei. Adevarat ma manca, pentru ca de obicei sotul meu mergea sa faca astfel de sacrificii fizice si psihice, el fiind mai calm din fire. Ma mai avantai eu o data intr-o astfel de peripetie cu vreun an jumate si sculai toata banca de la portar la director, dupa ce o asa zisa functionara ma trata ca juma de fata vreo juma de ora, fara sa ma trimita macar la origini. Ei,  si cum va spusei, ma dusei la banca inarmata cu rabdarea necesara si hotarata sa nu-mi ies din minti, in caz ca vitezele inferioare ale doamnelor de la banca vor fi mai mult spre mansalier. 
M-am asezat eu frumos la rand, fericita ca in fata mea mai erau doar 4 persoane. Ma si vedeam plecata din banca intr-o jumatate de ora cel mult (cu tot cu marja de eroare). Trecura 20 de minute si inca mai aveam 2 persoane in fata mea, dar ma imbarbatam singura spunandu-mi ca in 10 minute se pot intampla minuni; trecura cele 10 minute si altele zece pana am ajuns in fata ghiseului deja clocotind pe interior, dar hotarata sa nu cedez.  
Dupa 40 de minute am ajuns in fata ghiseului si dintr-o data aud „va rog frumos sa mergeti la colega, eu am inchis”. Am ramas ca la dentist. Ma uitai in spatele meu...nimeni, ma uitai la colega doamnei casiere si erau 5 persoane. M-am innegrit, m-am inrosit, m-am invinetit si...(hi,hi,hi)m-am dus la colega bombanind ceva de dulce si ceva de amar in gand. Am mai stat 30 de min la colega(asta se misca mai repede, avea si viteza a doua spre a treia)si cand am ajuns in fata ghiseului, colega incepu sa numere banii.  

Pana aici le-a fost, am inceput sa fac spume la gura (la figurat), am chemat directorul(plecase), am cerut caietul de reclamatii si am scris cu litere mari cat pagina „Sunteti o banca de C...T” si le-am citit mesajul cu voce fff tare. 

Ei dragilor, nu-i asa ca-i bine si frumos sa fi roman?
 

Angelica Dinu 

 

Regional