Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Revista Copiilor Te Premiaza

Revista Copiilor te premiaza


Atentie, parinti si copii! Avem pentru voi un nou CONCURS. Acum ai ocazia sa castigi un cd educativ REVISTA COPIILOR!

Ce este REVISTA COPIILOR?
Un cd cu jocuri educative care ii va usura copilului tau viata de elev pentru ca il va ajuta sa invete inmultirea, impartirea, adunarea si scaderea intr-un mod cat se poate de distractiv. O serie de programe capabile sa dezvolte inteligenta copilului tau fara a-i provoca plictiseala invatatului obisnuit. Este ideal pentru copiii de gradinita si pentru cei de clasa intai. Daca esti parinte, acum ii poti face copilului tau un cadou care il va incanta cu siguranta.

Cum castigi?
Intra
aici si afla mai multe detalii despre REVISTA COPIILOR. Scrie-ne apoi la adresa concurs@dinbuzau.ro si spune-ne cate programe contine cd-ul educativ cu jocuri. Este suficient pentru a fi inscris in concurs si pentru a participa la tragerea la sorti care va avea loc pe data de 2 noiembrie.

Regulamentul concursului
Pentru ca inscrierea sa fie luata in calcul, este obligatoriu sa iti lasi numele complet si un numar de telefon. Poti fi din orice colt al tarii, pentru ca cd-ul REVISTA COPIILOR va veni la tine acasa. In momentul in care se va anunta castigatorul, acesta este obligat sa comunice adresa la care va fi trimis cd-ul. Nu este asadar obligatoriu sa atasezi adresa in e-mailul de inscriere. Castigatorul va fi anuntat atat pe site, cat si telefonic.

Va dorim mult succes!

Regional