Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Restaurant Monteoru

Restaurant Monteoru


Restaurant Caprice va asteapta sa savurati mancarurile gatite dupa retete alese de bucatari profesionisti. O atmosfera de basm in inima muntelui, chiar in centrul statiunii Sarata-Monteoru... Ce poti sa iti doresti mai mult?
Obisnuim sa punem mult pret pe locul unde mergem sa luam masa: ne place sa fim tratati cum trebuie, sa nu avem parte de surprize neplacute, sa ni se ofere si intimitate, daca o cerem. Fiecare are preferintele lui in materie de mancare; unii vrem sa simtim ca ne ia foc gura de la atatea condimente, altii dimpotriva, si-au cultivat gustul pentru dulce si aromat.
Indiferent de gusturi, exista locuri unde esti ascultat si ti se ofera exact ceea ce iti doresti. Exista cu adevarat ospatari care te fac sa te simti binevenit si Restaurant Caprice este unul dintre locurile in care poti gasi asa ceva. Vi-l recomandam cu toata caldura pentru ca stim ce veti fi multumiti.

Restaurant Caprice va pune la dispozitie intreaga experienta a personalului care exceleaza in organizarea de mese festive. Indiferent de evenimentul pe care il aveti, o sa fiti multumit. Trebuie doar sa stiti ce va doriti de fapt si se va rezolva fara bataie de cap din partea dvs.

Restaurant Caprice va sta la dispozitie de asemenea pentru orice evadare din cotidian. Urca-te in masina si hai la Sarata-Monteoru: faci o plimbare pe munte sa iti faci pofta de mancare, apoi iti pregatim ceva delicios de mancare.
Ce zici? Rezisti tentatiei?  

 

telefon pentru rezervari 0238 451 029 si 0722 499 811 

 

Regional