Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Restaurant COMPLEX MARIAGE

Restaurant COMPLEX MARIAGE


Un eveniment magic cere intotdeauna o locatie magica. In cazul nostru o locatie cu 3 sali pline de extravaganta, una mai frumoasa ca cealalta. In zile importante pentru tine este obligatoriu sa petreci intr-un loc de senzatie iar recomandarea noastra este Complex Mariage. Un restaurant elegant cu mult stil... cu personal pregatit pentru a va satisface in fiecare moment orice cerinta a dumneavoastra.
Mariage... un nume sofisticat, la fel ca restaurantul care ii poarta numele. O locatie perfecta pentru evenimentele cu adevarat speciale din viata dumneavoastra.

Meniul pentru evenimente este traditional romanesc pentru ca restaurantul isi pastreaza autenticitatea, muzica este live, in interpretarea formatiei Creative, care va va incanta si va va face sa simtiti cu adevarat bucuria .

Succesul evenimentelor de la Complex Mariage este garantat si confirmat de fiecare masa festiva. Alegand un loc select, care exceleaza in organizarea evenimentelor de anvergura, cu siguranta nu veti da gres.

Meriti sa te simti bine, iar Complex Mariage din Buzau iti garanteaza acest lucru. Suna si fa-ti rezervare, pentru ca orice eveniment din viata ta merita tratat cu toata atentia cuvenita.

Complex Mariage, Buzau
sos. Brailei nr. 3-5
0748 222 777
0766 686 800

Regional