Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau RESTAURANT BOEMA BUZAU

RESTAURANT BOEMA BUZAU


Boema Restaurant este exact ceea ce cauti: distins, discret, elegant, select. Un aer boem, o atmosfera de vis si o iesire in oras de exceptie. Ce iti mai poti dori daca nu o rezervare imediata la restaurantul din centrul orasului?

Boema Restaurant va asteapta zilnic cu meniuri speciale la preturi cat se poate de rezonabile. Iti poti alege dintr-o lista de ciorbe si desigur de felul doi si garnituri, pentru a-ti putea construi singur propriul meniu. Astfel poti servi o ciorba de perisoare cu o tigaie de pui cu legume si mamaliguta la pretul de 15 lei. Fireste ca am dat doar un exemplu! Puteti alege din patru tipuri de ciorba sau puteti opta pentru ceva usor gen mamaliguta cu branza si smantana.
Restaurant Boema vine cu o serie de sortimente de bauturi pe care le ofera gratis daca va decideti sa luati cina in aceasta locatie. Puteti primi gratis apa, bere, suc sau vin. De asemenea pentru o cina exista 4 tipuri de meniu. Astfel ca oricare dintre voi va avea ocazia sa aleaga in functie de preferintele proprii.
Restaurantul Boema este recomandarea noastra daca doriti sa beti o cafea dimineata in oras, daca va ganditi sa va invitati prietenii la o bere si mai ales daca va doriti o mancare buna la un pret corect.

Restaurant Boema
Piata Daciei, Buzau
Rezervari si informatii la 0722 386 320
www.restaurant-boema.ro

Regional