Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Rares Constantin

Rares Constantin

  Salut ,
 Ma numesc Rares Constantin , am 1 an si 2 luni si sunt "TERORISTUL " familiei. Nu pot deloc sa stau cumintel , dar, cand vad ca o supar foarte tare pe mami, stiu cum s-o fac sa ma ierte: ii dau pup, ei si doar ei , nu altcuiva . Toata ziua am o multime de treburi: ii " aranjez "mamei rufele in sifonier, ii iau farfuriile de la bucatarie si le duc prin casa, fac "curat ", treburi de om mare. Cu jucariile nu imi place foarte mult sa ma joc , doar daca se joaca si altcineva cu mine sau si mai interesant daca sunt ale altui copilas . Dar gata cu prostioarele , oricum mami ma iarta , ca sunt sufletelul ei .
 Acum sa va povestesc si ce imi place: imi place sa merg in parc , sa ma joc cu verisorii mei ,sa ma uit la publicitate , sa butonez la televizor si la calculator ( apropos nu stiu cine a blocat butoanele si le-a acoperit ,dar nu-i problema ca am descoperit mouse -ul si doar el stie ce pateste cu mine ). Nu sunt un mare mancacios , dar ma pacaleste mami si pap pana la urma. Mami e multumita ca stau pe olita si ca imi place sa ma spele pe dintisori .
 Cam atat despre mine !
 Uram  mult succes tuturor !
 
Regional