Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Produse Profesionale Import Italia

Produse profesionale import Italia


NOU! In Buzau, pe strada Bucegi, s-a deschis un magazin de produse profesionale pentru curatenie si pentru ingrijire corporala. Aduse special din Italia, produsele sunt de o calitate ireprosabila si se adreseaza tuturor celor care pun pret pe eticheta.
Magazinul cu specific de import Italian Style vine in sprijinul buzoienilor care isi doresc sa aiba o casa cu adevarat curata.

Compozitia dezinfectantilor, dar si a celorlalte produse de curatat, permite utilizarea unei cantitati mici pentru obtinerea efectului dorit. Toate produsele importate sunt destinate celor care pun pret in primul rand pe calitate, nu pe pret.
Proprietatile produselor fac totusi ca pretul sa para mic in comparatie cu efectele obtinute.

Magazinul de produse profesionale din str. Bucegi nr. 16 va recomanda urmatoarele:
- Detartrant biodegradabil care nu ataca metalele; este lichid si ideal pentru suprafetele din inox si pentru toate obiectele sanitare;
- detergent gel biodegradabil, recomandat atat pentru spalari manuale cat si pentru cele automate;
- detergent igienizant Nuovo Form pentru suprafete dure, biodegradabil, nu pateaza, este neagresiv.
Magazinul va pune la dispozitie si o gama variata de produse de ingrijire corporala. Este momentul sa pui pret pe calitate, pentru ca vremurile actuale nu permit sa aruncam banii pe produse ieftine. Un produs bun va avea mereu un efect de durata, iar magazinul iti va demonstra veridicitatea acestei afirmatii.
Firmele interesate de comercializarea acestor produse profesionale sunt invitate sa contacteze I.I. Ticleanu Gena.

Buzoienii sunt asteptati sa dea o raita pe la magazinul din str. Bucegi nr. 16, unde pot vedea expuse atat produsele de curatat si de ingrijire corporala, precum si modele de haine pentru garderoba ta.
Merita sa te opresti din drum!

rozaelena30@yahoo.com

tel: 0736 967 167

Regional