Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Privirile Barbatului: Incotro?

Privirile barbatului: incotro?

De ceva vreme ma bantuie o banala intrebare: care sunt primele trei lucruri pe care le observa un barbat atunci cand intalneste o femeie? O sa va intrebati probabil de ce si o sa va dau un raspuns cat se poate de simplu: e frustrant sa ai impresia ca vorbesti singura. Dar e la fel de greu de crezut ca barbatul din fata ta isi va ridica ochii pentru a-ti intalni privirea, nu-i asa?
Fireste ca nu e frumos sa generalizam. Am intalnit si barbati mai putin transparenti, care cauta de fiecare data sa isi ascunda privirea. Cred oare ca noi nu ne dam seama? Nu cred ca exista femeie care sa nu stie raspunsul la intrebarea: unde se uita un barbat? Ca doar am simtit pe pielea noastra, nu-i asa?
Slabi sau grasi, scunzi sau inalti, someri sau angajati model, oameni de afaceri sau pierde-vara, indiferent de categorie, barbatii au aceleasi apucaturi si privesc in aceeasi directie. Nici macar nu are importanta daca ai sau nu un bust generos pentru ca ei oricum te vor cauta cu privirea in decolteu. Ai sau nu picioare lungi, ei oricum vor avea ceva de comentat pentru ca vor avea grija sa le studieze cu atentie. Fireste ca nu vor observa daca ti-ai schimbat lookul sau daca ti-ai cumparat niste accesorii superbe.
Te-ai gandit vreodata ca noi, femeile, ne aranjam mai degraba pentru celelalte femei sub pretextul ca o facem pentru a fi remarcate de barbati? Ei oricum ne vor remarca pentru ca asa sunt ei si pentru ca instinctul de vanator nu adoarme niciodata. Un barbat va gasi intotdeauna ceva care sa ii atraga atentia, dar niciodata ceea ce te astepti tu.

Barbatii reactioneaza diferit in functie de momentul intalnirii, insa de regula privirile le sunt atrase de decolteu, de fund si picioare. Doar o mica parte dintre acestia dau atentie parului, hainelor sau mainilor. Cum o sa va dati seama de adevarata tinta a privirii lui? Un barbat care se respecta pe el, dar mai ales care respecta femeia din fata lui, va sti sa ofere un compliment care sa destinda atmosfera. Un barbat adevarat va avea grija intotdeauna sa observe si altceva in afara de ceea ce stim sigur ca ii atrage atentia. Va sti sa scoata in evidenta tocmai acel lucru la care tu nu te asteptai, pentru a te uimi. Chiar daca de cele mai multe ori nu ne spune adevarul, important este ca minte frumos si ne face sa ne simtim bine. Cui i-ar placea sa asculte grosolaniile sincere ale unui barbat?
In concluzie va recomand sa fiti putin atente, s-ar putea sa va distrati urmarind tupeul sau stangacia celui din fata voastra. Fireste ca fiecare alege dupa propriul gust, dar eu personal as da mai mult atentie unui barbat care se uita la unghiile femeii din fata lui. De ce? Pai care este cartea noastra de vizita, nu cumva aceasta? 

Nicoleta Guzu

Regional