Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Prima Scrisoare Catre Viitoarea Sotie

Prima scrisoare catre viitoarea sotie


Ai aparut fulgerator si totodata intamplator, dar am simtit ca se petrece ceva unic in interiorul meu. Ceva straniu si neasteptat, un sentiment ce demult era uitat, era inchis undeva si nu il mai puteam gasi, il cautam dar degeaba, nu aparea niciunde ... pana intr-o zi. Nu stiam ce se intampla cu mine dar, mi-a placut ...
daca ma vei intreba acum ce anume mi-a placut cel mai mult la tine probabil nu as sti ce sa iti raspund, imi trec o multitudine de idei si ganduri acum prin cap dar nu le-as putea pune cap la cap pentru a ti le exprima.

Tu, asa cum erai si esti acum! Poate m-au atras ochii tai sclipitori, poate pielea ta cafenie si stralucitoare in razele soarelui, poate zambetul tau inocent dar totodata plin de farmec si fantezie ... nu stiu nici acum cu exactitate dar stiu sigur ca am simtit ca TE  IUBESC!  din prima clipa si poate pana in ultima a vietii mele.
Acum, ca au trecut 3 ani de la prima noastra intalnire, stiind ca imi esti logodnica si viitoare sotie ma simt mandru! Sunt mandru de mine pentru ca sunt altfel cand sunt cu tine. Sunt un om, un barbat plin de speranta, optimist si increzator in mine pentru ca ma iubeste cea mai minunata, frumoasa si speciala femeie din lume! Ma iubeste si ma accepta cu defecte si calitati, asa cum sunt eu un barbat comun dar totodata special pentru ca asa ma faci tu sa fiu. M-ai invatat sa imi traiesc viata ca si cum ar fi ultima, sa apreciez orice ma inconjoara, sa imi recapat increderea in fortele proprii, sa ador ziua cand ma trezesc alaturi de tine.

Imi place sa stau, sa te privesc cum dormi sa te aseman unui inger ce a cazut din cer si isi odihneste aripile langa mine, alaturi de sufletul meu. Traiesc un vis unic din care nu vreau sa ma trezesc si daca totusi s-ar intampla m-as pune inapoi sa adorm si sa ma nu mai trezesc niciodata dar sa  stiu ca sunt si ca voi ramane in bratele tale mereu!

Pentru baby, viitoarea mea sotie din partea unui barbat fericit, George!
                                                                                             
Te iubesc ....!

Regional