Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Platesc Pentru Ce I-am Facut

Platesc pentru ce i-am facut

 

Bebe: Am facut o mare greseala in viata si se pare ca acum platesc pentru asta. Am infiintat la un moment dat o firma si am rugat-o pe iubita mea de atunci sa faca un imprumut bancar. Intr-o zi insa am cunoscut pe altcineva si am ales sa imi fac o familie cu aceasta femeie. Am parasit-o pe cea in cauza si am fost atat de orbit incat am lasat-o bagata in datorii. Vremea a trecut si lucrurile s-au intors impotriva mea: am fost parasit pentru altul. Acum am eu datorii si imi dau seama cat de idiot am fost. Se pare ca trebuie sa platesc pentru ceea ce am facut candva. Ma gandesc insa des la ea si as vrea sa reapar in viata ei. Cum as putea oare sa fac asta? M-ar mai accepta dupa ce am ranit-o atat?

 

Redactia: Este foarte greu de raspuns la aceasta intrebare pentru ca numai ea stie ce este si ce a fost in sufletul ei. Poate ca ar trebui macar sa incerci sa faci ceva pentru a arata ca iti pare rau. Inteleg ca nu prea ai cum sa o ajuti financiar, insa niciodata nu este prea tarziu sa spui cuiva ca iti pare rau. Este important sa recunosti ca ai gresit si sa iti motivezi faptele. Poate ca nu te va ierta niciodata si nu mai ai nicio sansa sa fiti impreuna din nou, daca te gandesti la asta cumva, dar macar o sa fii linistit ca ai incercat.

 

 

Regional