Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Placerea De A Fi Spectator De Sport

Placerea de a fi spectator de sport

In general la un meci de sport handbal, volei, badminghton, tenis de masa, box lumea se aduna, in special vin cunoscutii care au un respect mare fata de sportivi.
In general sala se umple cu aceleasi persoane care au facut o pasiune si simt jocul din tribuna. Eu sunt spectatoare impatimita de sport si observ cu mare bucurie cand apar persoane venite pentru prima data si care incep sa descopere farmecul unui meci vazut live si nu la tv.
Meciurile bune sunt in general in atentia unui post tv de sport, calitatea meciului poate fi de exceptie. Dar poti avea de-a face si cu o slaba aparitie, iar cei ce joaca fara sa fie filmati sa faca un spectacol impresionant.
Persoanele innebunite dupa sportul live vin foarte des si isi manifesta starea prin indemnuri catre sportivi, fiind siguri ca respectivii le vor urma sfatul, un public care deja e si arbitru si antrenor plus jucator.
Controlul jocului oricum e detinut de sportivi. Galeria poate ajuta incurajand echipa favorita, prin aplauze si mesaje cantate, galerie care face o atmosfera nefavorabila adversarilor tot prin mesaje cantate ajutate de reactia publicului.Toate reactiile sunt de intimidare la adresa echipei adverse si uneori acestea dau si rezultat.
E interesant sa fii acolo, depinde cat de tare e echipa si obisnuita cu zgomotul infernal. Unii jucatori se mai scandalizeaza si te trezesti si tu brusc pasionat de discutii in contradictoriu. Alaturi de tine poti avea un prieten, iubita sau pur si simplu o cunostinta pe care o vezi frecvent in sala cu care poti discuta despre toate actiunile ce se petrec in timpul meciului. E bine sa socializezi cu persoane straine, nu stii niciodata cu cine stai de vorba, poti discuta chiar cu fosti profesori care au iesit la pensie. Intrand in vorba si dezbatand situatia jocului, poti afla si opinia unui profesor despre joc. Il poti studia si observa reactionand din public ca un antrenor dar de pe tusa. E un defect profesional, iar pentru tine este un prilej de a mai discuta despre ceva in plus cu cel de langa tine.
Mereu am simtit ca acolo, in sala, pe toti suporterii ii uneste ceva. Pentru mine este fascinant, placerea de a observa si de a simti emotia, cheful nebun de viata pe care ti-l da un sport live... toate acestea m-au indemnat sa va recomand sa incercati si voi. Faceti-va un obicei din a merge la un sport, din a va incuraja o echipa preferata, din a incerca sa intelegeti ce e in sufletul unui sportiv. Cu siguranta va veti trezi cu o noua pasiune.

Cosmina Vlad

Regional