Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Patinoarul Ice Magic

Patinoarul Ice Magic

Mi-am dorit multi ani sa ajung si eu la patinoar, dar in niciun caz pentru a incerca gheata. Nu as avea curajul acesta pentru ca nu am fost niciodata o impatimita a sportului; mereu am avut scutire la scoala si am fugit de sporturi mai putin periculoase ca patinajul.
In ceea ce ma priveste, privitul este cea mai mare satisfactie. Ma distrez foarte tare cand vad ca mai cade cineva, desi imediat ma ingrijorez si imi dau seama de fapt de cat de mult curaj e nevoie pentru a-ti pune patinele in picioare.
Imi imaginez ca trebuie sa fie o senzatie unica, este un fel de sport extrem pentru cei ca mine si recunosc ca mereu mi-au placut sporturile extreme. Sa poti sa ramai in picioare, sa ii ocolesti pe cei care vin ca nebunii spre tine si se mai si dezechilibreaza...ei, da, chiar ca este nevoie de curaj.
Anul trecut am ajuns si eu la Patinoarul Ice Magic si am bifat in calendar ziua pentru ca in sfarsit reusisem sa fac ceva de pe lista mea de ganduri ascunse. Apropo, voi aveti asa ceva? Daca nu, va sfatuiesc sa va faceti. Este foarte frumoasa senzatia ca in sfarsit ai mai reusit sa tai un punct de pe lista ta.
Dar sa va povestesc despre experienta mea la patinoar; am privit, am zambit, am ascultat muzica, m-am imaginat acolo si sa stiti ca in imaginatia mea chiar am reusit sa si patinez si sa fac si niste figuri de patinator. Poate ca o sa vi se para prea putin, dar pentru mine a fost o experienta interesanta si va provoc sa incercati sa traiti si voi ceva asemanator. Si de ce nu?, sa incercati sa faceti mult mai mult decat am facut eu.
Este un patinoar cu o gheata excelenta asa ca abia astept sa merg din nou. Nu-i asa ca va doriti si voi?

Regional