Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Parcul Tineretului

Parcul Tineretului

Parcul Tineretului este dintotdeauna foarte frecventat de buzoieni. Fie ca vorbim de copii, care gasesc intotdeauna ceva de facut (doar sunt o multime de locuri special amenajate pentru copii!), fie ca vorbim de adulti, toti ne simtim atrasi de acest loc. Chiar daca este acum iarna, iar strandul este doar o frumoasa amintire, zapada incantatoare ne indeamna sa ne bulgarim putin. Chiar si in zilele in care nu avem parte de zapada, in Parcul Tineretului tot o sa gasim un tovaras de joaca pentru copilul nostru sau un partener de vorba pentru noi.
Iubitorii frigului vor sti sa aprecieze peisajul oferit de lac si se vor bucura de aerul curat. Cine nu simte nevoia sa evadeze putin din cotidian? Si daca nu avem ocazia sa plecam weekend de weekend undeva, este bine sa iesim sa ne plimbam cat mai mult in natura. Aerul proaspat pe care il poti respira in Parcul Tineretului iti va da cu siguranta energie si te va face sa iti recapeti putin din dispozitia de altadata.
Este pacat sa stam tot mai mult in fata calculatorului si singura noastra intalnire cu prietenii sa fie virtuala. E pacat ca am ajuns sa iesim tot mai rar in aer curat. Am ales sa va atrag atentia asupra Parcului Tineretului pentru ca meritam cu totii o viata mai putin poluata.

Regional