Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Parcul Marghiloman

Parcul Marghiloman

Parcul Marghiloman este un loc mai putin frecventat fata de alte parcuri, poate si de aceea isi pastreaza ceva din misterul anilor trecuti. Este un loc incarcat de emotie, un aer diferit te incanta si te invita sa savurezi clipe diferite alaturi de persoana iubita sufletului tau.

Aleele largi, gardul viu aranjat astfel sa iti dea impresia ca esti intr-un labirint, statuele misterioase, bancile care te invita sa te recreezi, toate acestea merita sa ne bucuram din plin de ele.

Locul de joaca pentru copii te invita parca sa te bucuri si tu ca adult, leaganele si topoganele iti fac cu ochiul, culorile vii iti redau bucuria de a trai. Alaturi un pod face legatura parca intre doua taramuri diferite: cel domestic si cel salbatic. Lacul te va ajuta sa descoperi ceva nou; sentimente necunoscute te vor incerca si te vei bucura pentru ca totul este natural, departe de a fi cosmetizat doar pentru a arata bine.

Parcul Marghiloman este recomandarea noastra pentru o plimbare, pentru o intalnire cu persoana iubita, pentru a-ti bucura copilul. Nu il ocoli pentru ca merita toata atentia ta.

Regional