Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Parcul Crang

Parcul Crang

Parcul Crang reuseste de fiecare data sa ne schimbe starea de spirit. Verdeata din jur, lacul atat de atragator pentru indragostiti, pescari sau pentru iubitorii de barci si hidrobiciclete, copacii care parca isi apleaca bucurosi crengile sa te intampine, aleele largi cu un aer parca salbatic, padurea care te indeamna parca sa te pierzi in necunoscut, toate acestea reusesc sa te binedispuna.

Crangul este perfect pentru o plimbare de weekend. Pacat ca nu il transformam intr-un obicei, intr-un prieten apropiat care sa ne asculte si sa ne incurajeze in momentele de restriste. O plimbare seara de seara sau macar de cateva ori pe saptamana te-ar putea ajuta sa vezi solutiile. Stiu ca suna ciudat pentru unii dintre voi, dar este stiut faptul ca daca reusesti sa te detasezi de probleme, o sa iti dai seama de fapt cum stau lucrurile. Nu vreau sa ma lansez in teorii lungi si poate fara rost privind din punctul  de vedere al unora dintre voi, dar cred ca noi, buzoienii, nu prea stim sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce ne inconjoara. Chiar daca de multe ori parcul este plin, cred ca de fapt efectele lui benefice nu sunt luate in seama. Cred ca totul este o rutina, o destinatie obisnuita pentru ca trebuie sa mergi undeva.

Este important sa ne aerisim creierul si sa depasim momentele dificile, sa lasam grijile acasa si sa lasam linistea aceea a parcului sa ne patrunda. Sa ne bucuram de fiecare piatra de care ne lovim, de fiecare statuie pusa acolo parca sa ne impietreasca gandurile negative, sa ne lasam cuprinsi de bucurie si de dansul vietii.

Crangul este solutia oricarei probleme: o banala plimbare, un loc in care sa cunosti pe cineva, sa te regasesti, sa citesti, sa bei o cafea sau sa mananci o pizza la aer curat, sa alergi sau sa iti duci copilul sa incerce cele mai noi mijloace de transport in miniatura.

Daca ai nevoie de un prieten sincer, Crangul te asteapta. Va avea mereu bratele deschise indiferent de vreme si de motivele tale. Trebuie doar sa il lasi sa iti schimbe starea de spirit si viata ta va lua o intorsatura frumoasa.

 

Regional