Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Parcul Central

Parcul Central

Parcul Central este locul in care multi dintre noi ne oprim sa bem o cafea sau ne dam intalnire cu o persoana draga.
Situat in spatele Palatului Comunal, parcul serveste necesitatilor noastre de zi cu zi. Desi micut ca marime, este foarte frumos datorita ultimelor amenajari.
De cand ma stiu, obisnuiesc sa ma opresc acolo, sa ma asez  pe banca si sa ma odihnesc putin. Imi place sa stau si sa privesc trecatorii iar acest parculet, situat parca in drum, imi da ocazia sa aflu mai multe despre oameni.
Parcul Central este mereu populat de persoane din categorii cat se poate de diferite. Aici ai ocazia sa vezi tristetea de pe chipul trecatorilor sau sa te bucuri de fericirea lor. Daca esti un pic mai sadic, ai putea chiar sa zambesti vazand ca se poate si mai rau.
Acum cativa ani cam toate intalnirile se stabileau in fata la Casa Cartii, situata in imediata vecinatate a parcului. Acum am observat ca tot mai multi oameni aleg Parcul Central ca punct de intalnire, fapt pentru care am decis sa il asezam la loc de frunte in aceasta rubrica.
Si pentru ca tot a venit vorba de intalniri, m-am gandit sa va dau o idee. Este moda  blind date, de aceea cred ca acest parc ar putea fi util pentru voi. Este suficient de mic pentru a te recunoaste si suficient de mare pentru a te face nevazut daca asta iti doresti (nu incurajez un astfel de comportament, insa sunt realista si am observat ca se intampla tot mai des lucrul asta).
In concluzie Parcul Central chiar merita atentia noastra, indiferent care este motivul fiecaruia dintre noi. Nu il ocoliti!

Regional