Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Palatul Comunal

Palatul Comunal

 

Palatul Comunal, care dateaza din secolul XIX, este cladirea emblema a orasului Buzau. Pentru multi aceasta reprezinta doar un loc de intalnire sau un banal reper; palatul fiind insa un adevarat punct de atractie pentru toti cei veniti din afara.
Este imposibil sa nu il remarci datorita arhitecturii somptuoase si a stilizarii parca neobisnuite. Culoarea tipatoare parca te striga si iti fac cu mana sa te apropii, sa ii vorbesti, sa il fotografiezi si sa ii dai atentie.
Care buzoian nu si-a dat macar o singura data intalnire la palat? Cine nu s-a oprit in loc sa auda imnul “hai buzau!” cantat de ceasul din turn? Exista oare cineva care nu s-a asezat pe scarile palatului sa savureze o delicioasa cafea sau macar sa admire privelistea in zilele de sarbatoare?
Dar nu-i asa ca noaptea impune o aura cu totul diferita? Parca un nor de romantism coboara in Piata Centrala si te invaluie treptat facandu-te sa te bucuri de luminile nebunesti care se aprind in fiecare coltisor din cladire.
Cu siguranta Palatul Comunal este martorul multor povesti. Iar daca nu este si in cazul tau, poate ar trebui sa te mai gandesti. Fa-l partas la povestea ta de dragoste; va sti cu siguranta sa te asculte si sa iti ofere amintiri placute.
Concluzionand, Palatul Comunal trebuie sa fie mereu in atentia ta. Doar stiti vorba aceea celebra: cine nu e scris pe lista, nu exista.

Nicoleta F.

 

Regional