Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Ofera Flori Si Vei Fi Admirat

Ofera flori si vei fi admirat

 

A oferi o floare este cel mai frumos gest pe care il putem face atunci cand ii suntem recunoscatori cuiva sau cand vrem sa inveselim o persoana. Putem oferi o floare cuiva pentru ca mergem in vizita, pentru ca este o zi speciala sau pur si simplu pentru ca ne-am gandit la acea persoana si ne face placere gestul.
Nu trebuie insa neaparat sa cauti un motiv. O floare poate face orice femeie sa zambeasca si sa se simta apreciata. Este un mod de a-i atrage respectivei persoane atentia asupra ta. Un asemenea gest poate veni din prietenie, din recunostinta, apreciere sau dragoste. Fie ca este vorba despre iubita, mama sau sora, de o prietena sau de o vecina, orice femeie va avea aceeasi uimire si bucurie in privire. Stimati domni, nu-i asa ca merita sa vezi o asemenea reactie? Si atunci de ce oare se ofera tot mai putine flori? De ce acest gest atat de fermecator pentru unii s-a demodat?
Am cunoscut femei care nu au primit in viata lor o floare de la barbatul iubit. Cunosteau sentimentul pe care il ai cand iti aduce un musafir un buchet de flori, cand copilul iti smulge un ghiocel din fata blocului si ti-l aduce si alte exemple similare mai stiti desigur si voi. Sunt insa o multime de femei care nu sunt cu adevarat apreciate de sotii lor. Poate ca aud des cuvintele “te iubesc” si se poarta exemplar cu ele, insa nu le ofera niciodata simbolul iubirii.
Florile sunt simbolul nepretuit al frumosului, al iubirii si prieteniei, cele mai frumoase creatii lasate de Dumnezeu pe pamant. Se spune ca cei care iubesc florile iubesc si oamenii. De aceea va recomand sa dati atentie barbatilor care cunosc semnificatia florilor si stiu sa va ofere aceste frumuseti ale naturii.
Iar voi, domnilor, ar fi bine sa fiti mai atenti cu doamnele de langa voi. Nu spun sa treceti zilnic pe la florarie, dar cand si cand este bine sa faceti un astfel de gest. Orice femeie este impresionata de o floare, dar daca mai alegeti si un buchet colorat o sa o dati gata. Este ideal sa alegeti de fiecare data altceva, alta forma, alta culoare, pentru ca fiecare aranjament floral sa devina o declaratie unica.
Inca ceva: am auzit barbati in toata firea carora le era rusine sa mearga cu flori pe strada. Trezirea domnilor! In acest fel ati starni admiratia doamnelor asa ca... mai ganditi-va.

Regional