Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau O Observatoare Pe Plaja

O observatoare pe plaja

 

Desi nu a venit inca vremea de plaja, se accepta in concurs si o creatie mai veche. 

La plaja... agitatie, veselie, soare, aroma de mare. Oameni care inoata, oameni care se prajesc ca soparlele la soare si...eu, care nu fac nici una si nici alta. Habar n-am ce caut aici, dar de observat stiu sigur ca mai pot sa observ.
Una si-a pierdut sutienul si tipa ca din gura de sarpe in timp ce cauta sa isi ascunda nesemnificativele podoabe, altul a iesit din apa cu chilotii fara elastic. Acum, nu ca ar avea ce arata, dar se mandrea de parca ar fi putut face si bani cu banala jucarie. Inca o domnisoara se unduieste lasciv sub dusul rece. Se mangaie si-si scutura parul, insa nu e nimeni sa o vada. Pacat de suncile tremurande si de colaceii evidentiati de rosul costumului de baie.
O vrabie tot imi da tarcoale. N-am insa nimic apetisant pe langa cei doi domni din stanga mea. Unul e intins pe cearsaf cu gura deschisa si flamanda, iar prietenul lui il hraneste cu un ceai rece care se scurge peste tot. Poate daca unul dintre ei ar fi fost femeie, m-as fi uitat cu placere. Asa ca nici macar vrabiei nu-i place. Pleaca mai departe spre cearsaful alaturat unde da peste o copila simpatica. Se joaca inocent in nisip bagandu-si degetul unde inca n-a intrat nimic. Ei, asta e, hrana pentru pedofili.
Si mai incolo iata o doamna incantata de noua ei palarie: un prosop umed. Fiecare cu ce are.
In rest, multa celulita, vergeturi cat cuprinde, tatuaje fara gust. Toate stinse cu bere din belsug. Pe scurt, n-ai cum sa nu te simti bine, mai ales daca esti un simplu privitor. Cand vezi cum se lasa complexele la poarta, n-ai cum sa nu-ti bucuri vederea si sa nu-ti incanti psihicul cu un plus de incredere. Mai presari si un strop de satisfactie, asezonezi cu cel putin un zambet sincer si iata o reteta de succes.
Concluzia? Poti sa te simti bine cu tine si facand nota discordanta. Cine a zis ca pentru a impartasi cu altii bucuria, trebuie sa faci ce fac si ei? Poti sa ii privesti doar sau poti sa te bucuri ca faci ceva diferit. Oricum ai da-o, tot tu esti in avantaj. Bine, asta daca esti egoist, iar eu azi chiar mi-am propus sa fiu. 

Marina

Regional