Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Nimeni Nu E Singur II

Nimeni nu e singur II

Cu mainile tremurande si cu lacrimile impaienjenindu-i vederea, sunase disperat la salvare.
- Salvati-l , salvati-l nu vreau sa moara, nu vreau sa-l pierd !...
In zadar medicii au incercat sa-l aduca la viata, micutul se stinsese chiar sub ochii tatalui sau.
- Nu, nu, nu se poate, trezeste-te Victor, trezeste-te, nu ma lasa singur, nu mai am pe nimeni, numai tu erai sensul vietii mele,nu ma lasa!!!.....
Turbat de durere, cu mainile infipte in par, cu lacrimile siroinde pe obraz, barbatul era acum singur. Se gandea ca viata lui nu mai avea sens...pentru ce si pentru cine sa mai traiasca, pierdu-se tot ce avea......ganduri negre ii trecuse-ra prin cap. Viata sa nu mai avea sens sau culoare.
Dar ceva sau cineva parca il tinea de mana.
Sus, in inaltul cerului, fulgii mari cadeau pe pamant ridicand si mai mult covorul moale si rece al iernii. Un peisaj dezolant dar perfect, alb, linistit, dar rece, frumos dar dureros de real, totul intr-o contradictie perfecta.
Dincolo de nori si de durerea tatalui, copilul ajunsese intr-un loc curat, luminos, mai frumos decat se poate descrie in cuvinte si mai linistit ca orice altceva pe pamant.
- Doamne, ajuta-l pe tatal meu sa inteleaga...sopti copilul in constiinta tatalui.
Tresari. Se facuse dimineata, nu dormise, dar ii simtise prezenta. Plansese toata noaptea si era ametit, nu mai stia ce e realitate sau vis, nu stia incotro s-o apuce unde si ce va face el , singur. Incercase sa gaseasca o logica dar inca se clatina pe picioare, a preferat sa stea si sa-l judece pe Dumnezeu care il lasase singur. Dar Dumnezeu in bunatatea si iubirea Lui nu-l lasase. Isi trimise ingerii sa-i anunte pe oameni durerea lui. Prin diferite forme, oamenii, mult mai multi decat si-ar fi imaginat, cunoscuti si mai putin cunoscuti, au aflat de nefericita intamplare prin care trecea tatal cel singur si n-au ramas indiferenti, au sarit si i-au daruit acestuia tot ce au putut. Au daruit din suflet si asta a avut cea mai mare influenta asupra lui. Dragostea lor a fost resimtita pana in adancul sufletului sau, iar lupta lor cu destinul lui Stefan a biruit asupra tuturor durerilor si framantarilor sufletesti. Astfel ca barbatul s-a trezit in fata unei situatii inedite in viata sa. Majoritatea problemelor ii fusesera rezolvate fara ca el sa-si dea seama cand, unde si cum. Oameni din toate partile tarii ii fusesera alaturi. Nu mai era singur! In inima lui se umpluse o mica parte din acel mare gol. Dumnezeu lucrase pentru el, il iubise atat de mult incat in locul pedepsei, Acesta l-a ajutat, iar fiul sau, acum se transformase intr-un inger protector.
- Iarta-ma, Doamne, am inteles acum, am crezut ca nimanui nu-i pasa de mine si ca voi fi de acum mereu singur.
Acum omul era mai linistit, chiar daca pierduse toate persoanele dragi de langa el, le simtise prezenta tuturor celor care i-au fost alaturi, desi nu fizic. Acum stia, si simtea din tot sufletul, ca orice s-ar fi intamplat Dumnezeu nu-l va lasa niciodata , iar fiul sau, noul sau inger protector ii va fi alaturi mereu. Insa, cel mai bine, din toata aceasta poveste, a inteles ca nimeni nu este singur, nicodata!

Simona S.

Regional