Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Marta

Marta

Eu sunt Marta si la varsta mea de 1 an si aproape 5 luni am reusit sa terorizez deja toti vecinii cu vocea mea. Imi place sa cant si o mostenesc pe mama, care se amuza teribil desi am impresia ca nu este prea incantata. Am microfon, ceea ce este foarte important; stiu sa il folosesc si traiesc muzica exact ca un adevarat artist. Sa nu credeti ca ma laud, dar chiar am talent. O sa auziti voi de mine cand o sa mai cresc, asa ca ar fi bine sa ma luati in seama de pe acum.

In afara de muzica, imi place sa ma joc de-a printesa. Mama mi-a aranjat camera atat de frumos incat ma inspira. Pentru ea chiar sunt o printesa, asa ca mi se pare firesc sa ma port ca atare.

In timpul liber, adica atunci cand nu cant si nu imi imprastii jucariile prin casa (pe care le si pun mereu la loc), imi place sa sterg praful. Am observat ca mama face mereu asta si m-am gandit sa o ajut.

Sunt un copil foarte cuminte: mananc supe, fructe, stiu de pe acum ca trebuie sa mananc sanatos. Nu obisnuiesc sa stric prin casa si nu o supar pe mama decat atunci cand o trag de par. Imi pare rau ca a fost nevoita sa se tunda din cauza asta; acum nu mai este la fel de interesant pentru mine, desi cateva fire tot mai smulg din cand in cand.

Despre mine ce sa va mai spun? Vorbesc destul de bine pentru varsta mea, prind din zbor orice lucru si apoi il imit cu placere. Sunt perfecta pentru a castiga acest concurs.

Regional