Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Mario Buzoianu

Mario Buzoianu

  

       Mario Buzoianu este unul dintre artistii care ne fac sa ne simtim mandri ca suntem  buzoieni. Atata voie buna aduce in sufletele noastre, incat am vrea sa il ascultam la infinit, sa ne lasam purtati de ritmurile fermecatoare, sa visam cu ochii deschisi si sa rupem podelele in joc.
       Muzica de petrecere este cea care reuseste sa ne bucure simturile in orice moment. Fie ca este vorba de o simpla emisiune tv, de o inregistrare audio sau de o petrecere in adevaratul sens al cuvantului,
Mario Buzoianu reuseste mereu sa ne dea acea stare de bucurie pe care ne-o dorim toti. Este suficient sa il ascultam si uitam cu totii de greu si suparare, cum el insusi spune in melodia “Sus paharul, hai noroc”.

         Mario a inceput sa cante in 2001 alaturi de trupa M-Body, a urmat apoi o cariera solo si are pana in prezent doua albume: “Doamne, ce soacra mi-ai dat” si “M-au batut si ploi si vant”. Toate piesele din repertoriul lui transmit o senzatie de bine, atat de necesara in vremurile astea tulburi.
      
www.dinbuzau.ro ii apreciaza talentul si a ales sa vi-l recomande pentru petrecerile voastre. Avem cu totii nevoie de folclor autentic, iar calitatea este mai presus de orice pentru fiecare dintre noi.
 
     Mario Buzoianu
este genul de artist care munceste mult, isi respecta publicul si pune pasiune in fiecare cantec. Da astfel viata fiecarei nunti, anima atmosfera in orice spectacol si raspandeste zambete.
Despre acest interpret de muzica etno, va mai spunem doar atat: are 33 ani si toata viata inainte pentru a ne arata ce poate. Si pentru ca este nascut sub semnul taurului, suntem convinsi ca o sa ajunga departe. Noi ii tinem pumnii si ii uram mult succes!

Regional