Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Marina A Castigat In Decembrie

Marina a castigat in decembrie

Reporter:- Ne-a placut modul tau de a scrie, este pe stilul site-ului nostru si de aceea am decis sa te premiem.

Marina: - Multumesc, dar este o simpla intamplare. Nu am ales sa scriu ceva care sa va reprezinte, ca sa zic asa, pe voi. Acest text pe care l-am numit la nimereala “Dragoste obsesiva” il am de mai  multi ani. Am decis sa vi-l trimit pentru ca am observat ca se potriveste foarte bine.

Reporter:- Sa inteleg ca obisnuiesti sa scrii despre ceea ce vezi in jurul tau? Pari a fi o buna observatoare.

Marina: -Da, scriu despre tot ceea ce vad si ce aud. Cand am scris ceea ce ati publicat voi, eram in tren si mergeam la facultate la Bucuresti. Este ceva intre realitate si fictiune, ceva din ce mi-as fi dorit si ceea ce se intampla de fapt.

Reporter:- Nu-i tocmai placut sa te obsedeze asa cineva, nu?

Marina:- Ei, eram si eu copil, dar cred ca tutoror ni se intampla asa ceva macar odata in viata. Important e sa reactionezi cum trebuie.

Reporter: -Si tu cum ai reactionat? Scriind despre sentimentele tale?

Marina: -Da, atat. Eu doar scriu si in scris reusesc sa fiu exact cum nu sunt in realitate. Reusesc sa ma iau la misto, sa infrunt lumea, pot sa fiu orice imi doresc atunci cand ma asez intr-un fotoliu si imi iau agenda. Imi place mult mai mult sa scriu cu pixul decat la calculator; ador sa vad cum se astern randurile in fata mea. E mai rau daca trebuie sa le transcriu.

Reporter:- Scrii de ceva vreme, cum de nu ai ales sa faci o meserie din asta?

Marina:- Pentru ca mereu am trait cu impresia ca nu sunt suficient de buna. Mereu am avut nevoie de incurajari de la ceilalti dar din pacate nu le-am primit. Si pentru ca nimeni nu ma lauda, renuntam sa le mai arat ce scriam. Am avut cateva incercari, apoi am ales sa scriu cu alt nume, dar in final am decis sa scriu pentru mine. Obisnuiam sa ma descurajez singura, citeam chestii sofisticate ale unor asi in ale literaturii si apoi imi spuneam ca eu nu am nicio sansa. Oricat de pozitiv as fi incercat sa gandesc, tot nu consideram ca sunt suficient de buna.

Reporter: -Faptul ca te-am ales nu te face sa vezi altfel lucrurile?

Marina: -O, ba da, sunt tare mandra de mine si asta ma motiveaza sa scriu si mai bine si sa particip la acest concurs cu ceva mai bun. Si daca va fi sa se dovedeasca atunci ca sunt cu adevarat buna, o sa ma laud la toata lumea cu textul meu. Imi pare rau ca nu v-am trimis ceva cu care sa ma pot lauda acum. Nu de alta dar daca o sa vada sotul meu ce scriu o sa se prinda si la ce ma refer si o sa iasa cu scantei.

Reporter:- Sa inteleg ca si tu vrei sa ramai anonima.

Marina: -Doar deocamdata. Nu ma asteptam sa fiu aleasa si vad ca nu exista un regulament care sa imi interzica.

Reporter: - Sigur ca nu, desi ideea concursului a fost initial aceea de a va scoate din anonimat. Presupunand insa ca acest interviu salveaza scopul concursului, o sa iti acceptam cererea daca te vei tine si tu de cuvant si ne vei oferi un alt text pentru concurs.

Marina:- Da, ceva cu care sa ma dau mare, ca asta e boala romanului. Toti spunem ca nu ne sta in fire dar ne place al naibii de tare. Pana atunci o sa ma laud cu weekendul la Siriu la Pensiunea Dana & Maria. Multumesc si bafta tuturor!

Regional