Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau M-a Parasit Dar Nu Stie Nimeni

M-a parasit dar nu stie nimeni

 

Cristi: Va scriu pentru ca imi este foarte rusine sa recunosc adevarata mea situatie. Sotia mea a plecat intr-o zi la munca in Italia si nu s-a mai intors. De fapt a ales sa isi refaca viata acolo cu un italian pentru ca isi dorea o altfel de viata. A renuntat la toata viata noastra impreuna si nu a tinut cont de nimic altceva. M-a lasat cu doi copii si mi-a spus intr-o zi foarte lejer ca vrea sa ii ia la ea. Din fericire copiii inteleg foarte bine situatia pentru ca sunt mari acum si nu vor sa plece cu ea. Ma sperie insa ideea divortului; nu stie nimeni ca noi nu mai suntem impreuna. De fiecare data cand ma intalnesc cu cineva si ma intreaba ce face, povestesc tot felul de prostii pentru a pastra aparentele. Am intrat in aceasta mare minciuna si mi-e rusine sa recunosc ca de fapt sunt un ratat. Am fost parasit si in ochii lumii nu voi mai valora nimic. Ce sa fac? Sa intentez divort sau sa astept?

 

Redactia: Cand este momentul divortului, asta nu putem decide noi. Este important insa sa cobori cu picioarele pe pamant pentru ca situatia nu este tocmai cea pe care o vezi tu. Nu ai de ce sa te simti vinovat! Nu esti deloc un ratat! Esti un om bun, cu mult bun simt si loial ideii de familie. Sub nicio forma nu meritai sa ti se intample lucrul acesta, dar din nefericire fiecare face in viata ce alegeri considera ca i se potrivesc cel mai bine. Ea a ales o altfel de viata, asa ca este momentul sa recunosti acest lucru. Aparentele acestea crezi tu ca iti ascund cumva o vina? Crezi ca oamenii te vor vedea altfel, dar de ce? Tu esti cel care are grija de copii si ai fost parasit. Ea este cea care va fi invinovatita. Si pana la urma nici macar nu mai conteaza ce spune lumea, important este sa te simti tu impacat cu tine. Accepta situatia si nu mai trai in minciuna, incearca sa traiesti in prezent si sa privesti cu incredere spre viitor. Intr-o zi Dumnezeu iti va scoate in cale pe altcineva, o femeie buna care sa te aprecieze cu adevarat si sa te iubeasca.

Regional