Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Lumea In Continua Transformare

Lumea in continua transformare

Ne-am saturat de 2012 sau mai incap discutii? Unii dintre noi cred ca ar prefera daca se poate ca dupa 2011 sa intram direct in 2013.
Se sfarseste sau nu lumea ? Si in timp ce noi intrebam pentru alti oameni intr-adevar lumea se sfarseste. Iar noi tot continuam sa ne intrebam: E gata ? Vine apocalipsa ?
Ne gandim si ce ar trebui sa schimbam sa impiedicam acest lucru? Oare e ceva care ar putea fi facut sa schimbe ceva? 
Ne uitam in jur si vedem dezastrele care au loc. Nu este corect, nu ni se pare corect. Un pic egoisti gandim “ce bine ca nu se intampla la noi “,  “ce bine ca noi am scapat”.
Cataclismele care au loc fac parte dintr-o transformare majora a intregului pamant. Dar schimbarile nu sunt numai de ordin fizic. Se petrec mari modificari la nivel spiritual. Lumea se indreapta spre divinitate din ce in ce mai mult. Unii dintre noi ne scaldam intr-un misticism care ne face sa plutim intr-o altfel de realitate. Pentru unii e ca un ajutor, pentru unii reprezinta un alt fel de a percepe lumea. Pentru unii reprezinta doar cunoastere. Cunoastere care iti da dreptul sa accezi la un alt nivel de adevar.
Nu stiu ce spune calendarul X sau calendarul Y, eu ma uit in jur si vad. Lumea se schimba si se schimba repede. Se rastoarna judecatile de valori. Se ivesc alte lucruri care dau sens vietii. Incepem sa realizam lumea in care traim, incepem sa vedem viata cu alti ochi si sa o pretuim altfel.
Criza financiara paradoxal nu ne inraieste ci ne facem sa devenim mai umani. Vedem in jurul nostru  oameni care intr-adevar nu au ce manca, nu au din ce sa mai traiasca si sunt disperati. Ii ajutam cum putem pentru ca fiecare banut e important. Daca pentru noi e un fleac pentru cel de langa noi poate fi o comoara.
Invatam sa apreciem mai mult oamenii si nu lucrurile. Ne indepartam de material, de avutie si confort ne concentram pe strictul necesar si restul il impartim din inima. Ne facem din ce in ce mai multe bucurii pentru inima decat pentru ego.
Observam ca daca raspundem cu bunatate primim bunatate si raul se evapora.
Lumea se transforma sub ochii nostri, trebuie doar sa ne acordam vibratia la vibratia ei.
Nu trebuiE sa cautam pierduti un declic care va face pamantul sa dispara, nu trebuie sa fugim ingroziti din calea prapadului, trebuie doar sa simtim profund ceea ce deja se intampla. Sa ne deschidem ochii si vom vedea.  

 

 Cristina Gherman

Regional