Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Intalniri La Foc Automat

Intalniri la foc automat

Suntem singuri . Sau sa ne exprimam mai optimist suntem intre relatii. Ducem lipsa unei perechi? Sau ne bucuram de libertate? Daca relatia care s-a terminat a fost una solicitanta atunci e posibil sa ne bucuram cat mai mult de libertate. O perioada nu ne va mai trebui o “remorca” .
Avem totusi probleme de integrare. Daca iesim cu prietenii, acestia s-ar putea sa fie majoritatea dintre ei cuplati iar noi sa fim cam a cincea roata la caruta. Dar suntem baieti mari si nu punem noi la suflet asta. O sa ne descurcam si asa o perioada.
Trece timpul si simtim totusi nevoia unei alte persoane langa noi, parca prietenii nu  ne sunt de ajuns si ei sunt altceva, au propriile lor probleme. Ne lipseste un suflet si nimic nu se iveste la orizont.
Ce facem ? Cautam pe cineva sau asteptam sa ne iasa in cale? Cautam o relatie numai de dragul de a fi sau asteptam sa ne indragostim de cineva? Singuratatea ne impinge spre site-urile de socializare. Cautam, cautam printre lumea pestrita, cautam pana obosim. Poate ne si intalnim cu diferite persoane care de cele mai multe ori nu sunt pe gustul nostru sau noi nu suntem pe gustul lor.
Ramanem dezamagiti, si meditam singuri in sinea noastra: De ce trebuie sa fim singuri?
De ce nu avem si noi un suflet langa noi? Ne gandim la  fizicul nostru, ne gandim la personalitatea noastra, credem in mod eronat ca ar fi ceva in neregula cu noi.
Eu cred ca doar suntem singuri acum si atat. Si ar trebui sa adoptam o alta metoda de abordare a situatiei. Sa ne gandim sa facem acele lucruri pe care nu le puteam face daca am fi fost intr-o relatie. Sa ne bucuram de acest timp numai pentru noi si sa nu ne pierdem speranta ca vom intalni perechea potrivita. Nu trebuie sa ne aruncam intr-o relatie doar de dragul de a dovedi cuiva ca suntem si noi capabili de  cuceriri. Sa nu ne grabim. E grea singuratatea dar decat o relatie de fatada mai bine singuri.
Sa nu ne facem un portret robot al persoanei pe care dorim sa o intalnim. Dragostea nu alege dupa criteriile noastre. Cand e sa ne indragostim uitam toata lista de conditii pe care in mod eronat ne-am impus-o.
Cred ca nu ne ramane decat sa asteptam si sa ne impacam cu statul de persoana singura fara sa ne simtim stanjeniti. Toate au un rost si trebuie sa vedem partea buna a oricarei situatii. De exemplu acum putem flirta in voie fara griji si fara obligatii. Have fun!

 Cristina Gherman

Regional