Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Indragosteste-te La Prima Vedere

Indragosteste-te la prima vedere

Unele am avut norocul sa traim toata viata povesti de dragoste si parca tot nu ne mai saturam. Sa te indragostesti e cel mai revigorant mod de a trece prin  timp. Poate nu dureaza mult, dar  atat  cat dureaza  ne face bine si ne simtim in centrul universului.
Intalnim un om si apare acea scanteie, apare privirea lui in ochii tai si stii ca intre voi e ceva. Dar lucrurile decurg de asa natura ca drumurile se despart si nu reusim sa inaintam mai departe de momentul intalnirii. Ne separam cu gandul la acel om, ne gandim oare cum e, oare m-a placut si el la fel de mult, ce ar fi fost daca…….Alteori e mai mult decat o privire, sunt cateva intalniri timide, sunt discutii, toate curg firesc, iti dai seama cate aveti in comun si ca sunteti perfecti impreuna.
Se intampla totusi  ca aceea persoana sa fie din celalalt capat al tarii   si acum v-ati intalnit intr-o vacanta. Nu ai decat acele cateva zile la dispozitie ca sa le petreceti impreuna. Sau pur si simplu v-ati intalnit intr-o gara pentru cateva ore.
Reactia are totusi loc: dragoste la prima vedere. Te simti paralizat si toata lumea parca se invarte in jurul celeilalte persoane si odata cu ea gravitezi si  tu ametit de sentimentele care te incearca.

Numai ca lucrurile se opresc brusc, nu merg mai departe, nu continua, si relatia ramane neimplinita. Ramai doar cu gandul la el, ea cu intrebarile: cum ar fi fost sa fim impreuna?  Odata cu trecerea timpului atunci cand viata ne trece prin alte situatii mai grele revenim din nou la acele momente frumoase prin care am trecut si spunem: sigur cu ea mi-ar fi fost mai bine, sigur ar fi fost o relatie perfecta.
Majoritatea  considera o astfel de relatie o relatie ratata, un moment pierdut in care nu ma fost in stare sa-l fructificam, nu am avut puterea sa mergem mai departe sau pur si simplu soarta nu a fost de partea noastra.
Eu nu consider asa, eu cred ca destinul ne scoate in cale oamenii potriviti la momentul potrivit. O intalnire care nu a mers mai departe atunci ne este daruita mai tarziu prin alta persoana. Pentru noi poate sa fie o noua experienta dar daca suntem mai atenti o sa realizam ca ne sunt aduse in cale de fapt momente pe care am crezut ca le-am pierdut definitiv.
Sunt lucruri banale care ne pot aminti de ce a fost in urma. Poate un nume, o privire, un gest. Ni se pare ca noua persoana seamana cu el cel de atunci si credem naivi ca doar ni se pare. Sunt de fapt experiente care se intorc la noi.
Spunem evident ca nu e acelasi lucru, ca  oamenii sunt diferiti, mometele si trairile sunt altele. Poate sunt niste trairi la care am fi ajuns la un moment dat cu acea persoana de atunci.
Sa nu disperam cand  a plecat un om de langa noi, sa nu regretam si sa fim optimisti. Soarta nu ne lasa neterminati si daca suntem cuminti ne va scoate in cale alti oameni la fel de valorosi pentru noi. 

Cristina Gherman

Regional