Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Imi Vine Sa Ma Sinucid

Imi vine sa ma sinucid

 

Izabela: Incep sa disper si desi imi promit zilnic ca voi fi curajoasa, simt ca o iau razna. Situatia din tara asta este tot mai dificila si imi vine sa imi iau campii. Acum am mai aflat si ca nu imi voi mai putea duce copilul la gradinita pentru ca nu am asigurare, ceea ce este cu adevarat dezastruos. Este o mare porcarie ce se intampla si nu stiu cum sa mai fac fata situatiei. Am o multime de datorii si nu reusesc sa imi gasesc un job. Sunt in proces de executare silita si am inceput sa am si in familie discutii tot mai numeroase. Cateodata imi vine sa imi iau zilele si sa scap de tot. Nici macar nu stiu de ce va scriu. Poate doar sa ma confesez cuiva in aceste momente idioate.
Redactia
: Situatia ta, Izabela, nu este singulara desi stiu ca nu te consoleaza cu absolut nimic ceea ce iti spun. Iti inteleg durerea si imi dau seama prin ce treci, insa sinuciderea nu este o solutie. Hai sa iti dau un exemplu celebru despre care se discuta si inca nu se mai opreste subiectul asta de care ne-am saturat toti: Madalina Manole. Nu vreau sa imi spun parerea in ce priveste sinuciderea ei, dar iti spun doar atat: ea nu mai e, iar copilul ei este condamnat sa traiasca fara dragostea materna. Sotul ei isi va reface viata si in scurt timp va fi ca si cum nu a existat in viata lui. Asa vrei sa se intample si cu tine? Spui ca ai copil. Stiu ca iti este greu, dar tocmai pentru el ar trebui sa faci fata situatiei. Ar trebui sa lupti pana la capat pentru a-i oferi o viata mai buna. Ce importanta are ca esti in executare silita? Tu crezi ca ceilalti nu au datorii? Si pana la urma orice s-ar intampla, tu trebuie sa fii tare si sa ramai alaturi de copilul tau. El este cel mai important si indiferent prin ce va trebui sa treceti, are nevoie de dragostea ta. Curaj!

Regional