Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Din buzau oferta-top

 

 COPILUL TAU VA INVATA IN SFARSIT CU PLACERE

    Cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este sa isi vada copilul fericit. Daca mai gasesti si o varianta ca ceea ce ii aduce lui bucurie, sa il ajute in viata, atunci chiar ai dat lovitura.
Hai sa iti dam o idee: alege mereu o cale de comunicare care sa il incante pe el, iar tu sa obtii ceea ce vrei. E cam greu de gasit asa ceva nu? Depinde, am spune noi. Ce zici de niste jocuri educative pentru copii? Fiul sau fiica ta va fi in culmea fericirii, iar tu o sa stai linistita pentru ca face ceea ce trebuie.

    Ai auzit de Revista Copiilor? Daca da, atunci intelegi de ce am ales sa v-o recomandam. Daca nu, in mod clar ai nevoie de putin timp sa studiezi ceea ce ar putea sa le schimbe imediat starea de spirit a copiilor tai. Si stii ce este cel mai important? Vei fi privit ca pe un prieten pentru ca de data asta copilul tau va zambi datorita tie. In sfarsit, vorbesti pe limba lui. In sfarsit ai inteles si tu ca ii place sa stea la calculator in loc sa invete.


Te-am bagat in ceata? Intra pe
www.revistacopiilor.ro si o sa intelegi despre ce vorbim. O sa descoperi o colectie minunata de 14 programe cu ajutorul carora copilul tau se va distra invatand alfabetul, numerele, scaderea, adunarea, inmultirea, impartirea; in plus va reusi sa isi dezvolte inteligenta, iar memoria ii va fi stimulata. Si pentru ca se apropie sarbatorile, acesta poate fi un minunat cadou pentru copilul tau.

Regional