Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Happy Premiaza MICUL BUZOIAN

Happy premiaza MICUL BUZOIAN


Inscrie-ti copilul in concurs, iar noi ti-l vom face celebru in oras!

In plus aceasta inscriere in concursul nostru ii va aduce sansa de a castiga unul dintre cele trei premii oferite de BELLA ROMANIA.

Va puteti inscrie copilul in concursul MICUL BUZOIAN trimitand un e-mail la adresa contact@dinbuzau.ro Va rugam sa lasati datele de contact; in caz contrar inscrierea nu va fi luata in considerare. Este suficient sa ne spuneti numele copilului si varsta; daca doriti, ii puteti adauga niste fotografii si o prezentare haioasa. Acestea insa nu sunt obligatorii, decat in momentul in care fiul sau fiica dvs va fi anuntata printre castigatori. Toti copiii premiati vor fi prezentati detaliat pe site. In cazul in care cineva refuza sa ne dea acordul pentru postarea fotografiilor, copilul va fi descalificat.

Pe data de 10 septembrie va avea loc a opta tragere la sorti. In urma acesteia vor fi desemnati castigatorii a 3 premii care vor contine urmatoarele:

- scutece Happy Midi 13, Maxi 12 sau Junior 10 (se stabileste dupa extragere
in functie de greutatea bebelusilor)

- Happy servetele umede
Capsuni & Mure 30 buc
- Happy suport biberon termoizolant
- Happy suport farfurie
- Happy tricou copii
- Happy batistute tipla10 x 8 buc

Mult noroc tuturor bebelusilor!                                 

Regional