Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Hai-hui Prin Buzau

Hai-hui prin Buzau

Petrecerea timpului in aer liber este la ora actuala cel mai frumos vis pentru un angajat care sta minim zece ore la birou. Cu ochii rosii de la atata calculator si cu fruntea incretita de probleme, cautam adesea un refugiu in fata televizorului. Aceasta a devenit cea mai frecventa modalitate de relaxare pentru marea majoritate.
Desi auziti asta tot timpul si o sa vi se para deja fumata toata povestea, am decis sa tragem si noi un sistem de alarma. Am hotarat sa incurajam o alta modalitate de relaxare si anume plimbarea prin oras. Poate ca nu ai timp sa mergi mereu in parc si sa faci cativa pasi, dar prin oras cu siguranta trebuie sa iesi. Ce ai zice daca ai mai renunta putin la microbuz sau la masina? Am observat ca am devenit prea comozi; nu mai traversam orasul pe jos, asa cum o faceam candva. Preferam sa ne facem cumparaturile de la magazinul de la parter si singurul drum la mall este in ziua de salariu sau... de pensie.
Dragii mei, haideti sa revenim la obiceiurile de odinioara. Miscarea in aer liber nu a omorat pe nimeni; ajuta creierul sa se oxigeneze, capatam o alta stare de spirit. Ati observat ca atunci cand stati mult timp in casa simtiti o moleseala? Ati vazut ca atunci cand dati piept cu aerul de afara, va apuca ameteala? Nu o sa va bat la cap cu chestii stiintifice, stiu ca ati citit atatea despre asta sau ati auzit la televizor. Teoria ne atrage pe toti si ne place sa ne dam mari ca stim multe. Cand vine insa vorba de practica, ne facem invizibili pentru ca... oare de ce? E atat de greu sa facem un minim efort? Doar il facem pentru noi nu?
Va invit sa ne bucuram impreuna de oras, de zgomotul strazii, de magazinele din drumul nostru, chiar daca nu avem mereu bani de cumparaturi. Va invit sa descoperiti frumosul in fiecare cladire darapanata si in fiecare situatie urata. Va provoc sa va bucurati de aerul de Buzau!

 

Regional