Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Eu Sunt Regina Incurcaturilor

Eu sunt regina incurcaturilor

 

Nu stiu altii cum sunt, dar eu pana nu fac haz de necaz, nu ma simt bine. Mai ales ca am si de ce sa fac haz; slava Domnului ca mi-a dat necazuri destule. Altfel despre ce as mai scrie eu zi de zi?
Si oricum daca Dumnezeu nu imi da necazuri, imi fac eu. Asa se face ca prietenii ma alinta “regina incurcaturilor”. Da, nu, ca nu ma supar, ba chiar a inceput sa imi placa. Si nimic nu ma mai mira, ba dimpotriva ma uimesc zilele in care nu intru in vreun necaz. Da las ca am cateodata probleme cat pentru o luna. De exemplu: eu ma mut de cel putin doua ori pe an. Acus imi vine vremea, asa ca: pe cai! Sa facem bagajele. Nimic mai frumos decat sa te plimbi cu traista-n bat. E-asa de bine cand n-ai un loc al tau... da sa nu mai zic o data ca chiar incepu sa imi placa. Adica...treaba cu mutatu, ca eu sunt o fire activa.
Da sa revin la darul meu de a provoca incurcaturi. Ca de cand ma stiu nu am fost buna decat sa repar ceea ce strica altii. Nu-mi amintesc sa fi facut vreun lucru bine. A! Ba da, dimineata, n-am mai gresit cantitatile cand am facut cafeaua. Asta a fost cu siguranta o reusita. Mai ales ca nici in foc n-am mai dat-o. Dar cum nu putea fi totul perfect pana la capat, pragul s-a incapatanat sa-mi puna piedica si...va imaginati ce s-a intamplat. Da’ nu-i nimic, imi zic, ca cioburile aduc noroc. Si cu gandul asta ma indrept optimista spre serviciu. Dupa ce imi petrec un sfert de zi prin statii, ajung intr-un tarziu in locul cu pricina. Intai ma blochez in lift, astept o ora sa vina cineva sa ma scoata, apoi aflu bomba: nu mai lucrez acolo. Halal noroc adus de cioburi! Gata! Sunt somera. Acum nu-mi ramane decat sa caut prin ziare la oferte de serviciu. Numai ca astia nu cauta decat dansatoare sau coafeze. Eu nu stiu sa coafez, iar de dansatoare nu sunt buna. Ma pricep la dans ca porcul la zburat. Nici ca secretara nu sunt buna ca acolo daca ai tendinte de ingrasare, nu te primeste. Cica nu indeplinesti conditiile. Ei...eu la capitolul asta stau mai prost. Si cu prejudecatile la fel. Asa ca nu am alta solutie decat sa astept, ca doar-doar o pica ceva. N-o sa am ghinion toata viata nu?

 

 N.G.

Regional